zaterdag 20 juni 2009

Gerard Joling vraagt een fan ten huwelijk

Het optreden van Gerard Joling tijdens Multi Pop in Ermelo kreeg een wel heel romantisch tintje toen fan Hilma op het podium ten huwelijk werd gevraagd door de zanger én haar vriend Dick.

Dick stuurde via Hyves tientallen mailtjes naar Gerard. Hij was vastbesloten zijn vriendin Hilma op een originele manier ten huwelijk te vragen. "Hilma is een grote fan van Gerard. Ze heeft zelfs twee konijnen vernoemd ze heten Geer en Goor", dit is te lezen op de website van de artiest. "Dick liet weten dat zijn konijn Geer voorbeeldig, lief en netjes is en dat het konijn Goor de boel afbreekt en sloopt."

Er werd stiekem contact gezocht met de aanstaande bruidegom en binnen twee dagen werd besloten dat hij tijdens het optreden van Gerard Joling in Ermelo de kans zou krijgen om zijn vriendin te verrassen. Hilma dacht dat ze twee vipkaarten had gewonnen en reageerde stomverbaasd toen ze op het podium moest komen. Samen zijn Gerard en Dick voor bijna 6000 mensen op de knieën gegaan voor Hilma om haar ten huwelijk te vragen. Gelukkig zei ze volmondig ja!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten