donderdag 27 mei 2010

Edgar Davids stapt in het huwelijksbootje

Edgar Davids gaat trouwen met zijn grote liefde Olcay Gulsen van modemerk Supertrash. De voetballer vroeg Olcay voor zijn vertrek naar het WK in Zuid-Afrika ten huwelijk.

Het was volgens Olcay een heel bijzonder moment, alleen wil ze over het hoe en wat nog niet te veel los laten. Nog niet alle familieleden zijn op de hoogte gebracht van het aanstaande huwelijk.


In december 2009 onthulde Olcay Gulsen aan RTL Boulevard dolgelukkig te zijn met haar nieuwe vriend Edgar Davids. De tortelduifjes gingen toen al zo’n vijf maanden met elkaar. "Het is een superlief persoon. Zo staat hij niet altijd bekend, wat ik echt niet begrijp".


Gulsen is de eigenaresse van het kledingmerk Supertrash en staat op de Quote-lijst van de rijkste Nederlanders.

woensdag 26 mei 2010

9 januari 2011 Bruidsbeurs Limburg te Kasteel Limbricht

Op zondag 9 januari 2011 vindt op Kasteel Limbricht de 5e editie van de grootste bruidsbeurs van Limburg plaats die je niet mag missen! Buiten een schitterende bruidsshow is er van alles te zien en te beleven. Maak kennis met allerlei originele producten & diensten (ruim 50 standhouders) die je bruiloft tot een ware droom kunnen maken. Vanaf 11.00 bent u welkom en om 17.00 sluiten de kasteelpoorten.

Toegangsprijs is € 5,- in de voorverkoop en € 6,- op de dag zelf. Voor de voorverkoop belt u naar kasteel Limbricht 046-451 44 44
www.bruidsbeurslimburg.nl

dinsdag 25 mei 2010

Trouwen kan zelfs onder water op Sint Maarten

Op St. Maarten is het niet moeilijk verliefd te worden en te blijven. Het zonnige Caribische eiland, met zijn romantische zonsondergangen en parelwitte stranden, is bij uitstek de plek voor het voltrekken van je droomhuwelijk en het maken van een huwelijksreis. Trouwen kan er tegenwoordig zelfs onder water.


Wat is er nou mooier dan elkaar het ja-woord geven met blote voeten in het witte zand? Op St. Maarten zijn aanstaande bruidsparen verzekerd van een onvergetelijke huwelijksdag.


Trouwen op St. Maarten wordt steeds populairder en inmiddels zijn er diverse wedding planners (Kijk op de websites hiernaast www.TrouweninNederland.nl enz.) – zowel in Nederland als ter plaatse- die verliefde stellen kunnen helpen met het organiseren van deze bijzondere dag. Zij helpen tot in de puntjes met alle details, van de administratieve handelingen tot en met de corsages, bruidstaart en fotograaf.


Trouwpakketten
Veel hotels op St. Maarten hebben de ontwikkeling opgepikt en bieden complete trouwpakketten aan hun gasten: variërend van catering van het feest tot romantische suites, intieme diners bij kaarslicht op het strand, honeymoonduiken en dagtrips naar naburige eilandjes.

Nat pak
Voor stellen die niet bang zijn voor een nat pak, is het nu ook mogelijk om onder water een trouwceremonie te houden, al dan niet in bruidskleding, en compleet met speciale trouwringen, het OK signaal als ja-woord en de huwelijksgeloften op schrijfbordjes. Eén van de mooiste plekken om dat op deze manier te doen is de Fish Bowl. Wanneer je daar zwemt, ontstaan duizenden bubbeltjes die bruisen als champagne.


Burgerlijke stand
Deze unieke onderwater-ceremonie bezegelt het huwelijk, maar er dient nog wel een officiële huwelijksvoltrekking plaats te vinden voor de burgerlijke stand. Dat kan natuurlijk ook op St. Maarten. Verder hebben bruid en bruidegom een duikcertificaat nodig. En dat kunnen ze vanzelfsprekend eerst samen op St. Maarten halen.


Documenten
Voor een huwelijk op St. Maarten zijn vanzelfsprekend de gebruikelijke administratieve handelingen en officiële documenten nodig.