vrijdag 24 juli 2009

Bruidspaar trouwt stipt op tijd

Veel mensen kiezen een bijzondere datum om te gaan trouwen. Leuk voor later en makkelijk; je vergeet de datum (als het goed is) nooit. Paul Zandstra en Ria Jansen uit Vlaardingen doen het in hun woonplaats Vlaardingen helemaal op een moment dat je onmogelijk kunt vergeten.

Zij trouwen op 7 augustus dit jaar precies om 12 uur 34 en 56 seconden. Daarmee wordt hun 'trouwdatum/-tijd' 123456789. Om het jawoord precies op het juiste moment te kunnen uitspreken is er in de bruidszaal van het stadhuis in Vlaardingen een live-verbinding naar een atoomklok in Delft ingeschakeld. Dat liet de gemeente Vlaardingen weten.
De bruiloft is extra bijzonder voor Ria en Paul, omdat Ria door een herseninfarct vergeetachtig is geworden. Ria: ,,Zoals Paul het altijd zegt, als je tot negen kunt tellen zal je nooit onze trouwdag vergeten.''

Het koppel krijgt de plechtigheid van de gemeente. Het huwelijk is live te volgen via het internet op www.vlaardingen.nl/trouwen.

donderdag 23 juli 2009

Engelse kerk start een nieuwe trouwrite

De Anglicaanse Kerk in Engeland heeft 16.000 parochies op de hoogte gebracht van een nieuwe liturgie voor een dienst van tegelijkertijd trouwen en dopen.

Het doel is volgens de kerk om verliefde stellen aan te moedigen te trouwen, en zo ook de kerk meer op de voorgrond te laten functioneren in sleutelmomenten van hun leven, zo meldt het Engelse dagblad The Times.

Meer over de nieuwe trouwrite in de Engelse kerk

In de rij voor gratis huwelijk

Gratis trouwen is populair. In Smallingerland staan bruidsparen op de wachtlijst voor het kosteloze uurtje op dinsdag en donderdagochtend.

Ook in andere gemeenten staan toekomstige bruidsparen in de rij voor de gratis plechtigheid. Smallingerland schrijft de belangstelling toe aan de kredietcrisis.

Daarnaast blijkt uit een inventarisatie van de Leeuwarder Courant dat goedkope trouwjurken beter verkopen en de verhuur van trouwauto’s iets afneemt. De grote jaarlijkse bruidsbeurs in WETC Expo in Leeuwarden gaat dit jaar niet door.

woensdag 22 juli 2009

Naamgenoten gaan met elkaar trouwen

In de Amerikaanse staat Florida treedt Kelly Hildebrandt later dit jaar in het huwelijk met Kelly Hildebrandt. Het stel leerde elkaar vorig jaar kennen via de vriendensite Facebook.

Uit verveling zocht de 20-jarige Kelly Hildebrandt (v) uit Florida op een avond op of er naamgenoten op deze site stonden. De 24-jarige Kelly Hildebrandt (m) uit Texas reageerde. De twee begonnen te mailen en te bellen en na verloop van tijd hingen ze dagelijks uren met elkaar aan de telefoon en het klikte meteen.
Toen Kelly (m) na een paar maanden naar Florida afreisde voor een persoonlijke kennismaking met zijn naamgenote was het snel bekeken. De bruiloft staat in oktober gepland.

De twee hebben al eens een probleempje ondervonden doordat ze hetzelfde heten: een reisagent annuleerde een ticket voor een cruise, omdat hij dacht dat iemand per ongeluk dubbel had geboekt. Om verwarring te voorkomen staat op hun trouwkaart ook beider tweede naam vermeld: Katrina en Carl. Een ding weten ze zeker: geen van hun eventuele kinderen zal Kelly heten.

Jennifer Love Hewitt op podium ten huwelijk gevraagd

Jennifer Love Hewitt is wel op een hele bijzondere manier ten huwelijk gevraagd. Haar vriend Jamie Kennedy, die van beroep cabaretier is, trad op in Californië. Op een gegeven moment trok hij Jennifer op het podium waar zij vervolgens haar zangtalenten moest showen.

Op dat moment schreeuwde een gast in het publiek 'Trouw haar!' waarna Jamie spontaan op zijn knieën ging voor Jennifer. De giechelende actrice zei onmiddellijk ja, waarop het publiek een uitbundige staande ovatie gaf. Als de gemiddelde vrouw dáár niet jaloers van wordt dan weet ik het niet....!

dinsdag 21 juli 2009

Geef met Wedding-Balloons je trouwdag net even iets extra’s

De Wedding Balloon is een onvergetelijke ervaring op de mooiste dag van je leven! De speciaal voor het huwelijk ontworpen afbeelding is uniek en alleen bij Wedding Balloons verkrijgbaar.

De Wedding Balloon is een prachtig en veilig alternatief voor vuurwerk. Het mooiste is om de Wedding-Balloon s’avonds op te laten, iedereen zal versteld staan van deze magische ervaring. Je kunt ook een persoonlijke boodschap meegeven aan de Wedding Balloon, je kunt deze beschrijven met een stift.

Wedding Balloons zijn gemaakt van niet-ontvlambaar rijstpapier. De brander bestaat uit laagjes karton met zeer dunne laagjes paraffine, wat eventueel druipen voorkomt. Dit alles zorgt ervoor dat de Wedding-Balloons veilig kunnen worden opgelaten op je Bruiloft. Deze Wedding-Balloons zijn 100% Biologisch Afbreekbaar, 100% Brandveilig en als je je aan de gebruikshandleiding houdt, geven zij 100% Vlieggarantie!

Ook leuk zijn de Waterlelies en Candle Bags deze zorgen voor een magische sfeer op je Bruiloft!

Leuk bijv. om je Feest s’avonds sprookjesachtige sfeer te geven met de Waterlelies en Candle Bags en spectaculair af te sluiten met het oplaten van Wedding-Balloons !!

Kijk voor meer info op de website www.wedding-balloons.nl

Limp Bizkits Fred Durst getrouwd

Fred Durst, voorman van de Amerikaanse rockband Limp Bizkit, is getrouwd. Op zijn Twitter-pagina schrijft de 38-jarige zanger over zijn 'geliefde vrouw Esther Durst'.

Ook schreef Durst donderdag dat hij en Esther Nazorov nu 'een en compleet zijn'.
In april kondigde Durst het grote nieuws al aan via Twitter. Hij riep destijds op de champagne alvast te ontkurken en schreef dat hij de aller gelukkigste man ter wereld was.


Volgens celebrityblogger Perez Hilton twijfelde Durst op het laatste moment toch of hij wel echt zo gelukkig was.

Las Vegas
Hilton schreef zaterdag dat Fred Durst en Nazorov eigenlijk vorig weekeinde in het huwelijksbootje zouden stappen. Het stel reisde af naar Las Vegas, maar Durst bedacht zich op het laatste moment en haalde een streep door de trouwplannen.
Een emotionele Nazorov zou in tranen teruggevlogen zijn naar haar thuisbasis San Jose, waar de zanger zijn vriendin op zijn knieën smeekte om vergiffenis.
De smeekbedes hebben geholpen, want eerder deze week stapten de twee geliefden alsnog in het huwelijksbootje.

Britney
Durst werd eerder gekoppeld aan Britney Spears. De zanger heeft twee kinderen, dochter Adriana uit een eerder huwelijk en zoon Dallas uit een andere relatie.
Limp Bizkit, dat hits scoorde met 'Nookie' en 'Rollin' staat na een jarenlange pauze eindelijk weer op de planken.
Zaterdag gaf de band na acht jaar afwezigheid weer een optreden in de Verenigde Staten. Fans konden het concert in Las Vegas gratis bijwonen.

Trouwen rond de Middellandse Zee

Las Vegas en Gretna Green zijn passé maar trouwen in zonbestemmingen rond de Middellandse Zee is helemaal in.

Stelletjes die hun bruiloft extra cachet willen geven door in het buitenland te trouwen kunnen nu ook terecht bij reisorganisatie Eliza was here.

Bij verschillende accommodaties op de Griekse eilanden Kreta, Zakynthos, Kefalonia en in Frankrijk kan men in het huwelijk treden. Het betreft het 5-sterren hotel Olokalon op Kreta, het design hotel Grace Emelisse op Kefalonia, Aresti Villas en Archontiko Koutsis Villas op Zakynthos en Hôtel L'Orangeraie in het Franse Côte d ‘Azur.

Meer over trouwen rond de Middellandse Zee

maandag 20 juli 2009

Nurlaila Karim gaat weer trouwen

De Haagse zangeres Nuraila Karim gaat volgend jaar trouwen met haar vriend Muriël Wolda.

Wolda vroeg haar in maart ten huwelijk. Kort daarna bleek Nurlaila ook nog zwanger te zijn. Het paar verwacht de geboorte van hun kind in februari. De zangeres heeft al twee kinderen uit een eerder huwelijk; Jay (6) en Gaia (5).

Popacademie
Voorlopig blijft Nurlaila gewoon door werken. Na de zomer verschijnt haar tweede dance single. Ook staan diverse optredens en nasynchronisaties van tekenfilms gepland. Verder geeft Nurlaila zangworkshops en zal ze vanaf september aan de Popacademie lessen gaan geven.

Kinderliedjes
Op dit moment legt de Haagse de laatste hand aan een CD met kinderliedjes, dat eind oktober zal worden uitgebracht.