vrijdag 18 december 2009

Trouwen op middenstip PSV-stadion

Op de middenstip van het Philips Stadion elkaar het jawoord geven; voor PSV-fans moet dit vanaf komend jaar werkelijkheid worden. Ook het Historisch Openlucht Museum en de Steentjeskerk (Museum Kempenland) zijn in beeld om officiële trouwlocatie te worden.

Het college van burgemeester en wethouders nemen hierover binnenkort een besluit. Het voorstel zal op 18 januari worden voorgelegd aan de gemeenteraad. De gemeente Eindhoven wilde gisteren geen mededelingen doen over het voorstel.

Uiteraard blijft een huwelijk in het gemeentehuis op de Wal ook mogelijk. Trouwen in de kapel van De Burgh in het Glorieuxpark aan de Geldropseweg kan na 30 juni 2010 niet meer. De gemeente Eindhoven huurde de kapel voor trouwerijen maar is eigendom van de congregatie van de Zusters van Barmhartigheid. Die willen de kapel gaan verbouwen.

17 januari 2010 Bruidsbeurs Uden

Op 17 januari 2010 vindt er in de Vrije Teugel in Uden van 11.00 uur tot 16.00 uur een leuke bruidsbeurs plaats.
Er worden 2 modeshows gehouden door Hearts Bruidsmode: om 12.00 uur en om 14.00 uur.


De Vrije Teugel Uden
Bedafseweg 22
5406 TM Uden
T: 0413 263088 0413 263088

maandag 14 december 2009

Orlando Bloom gaat trouwen

Slecht voor vrouwen over de hele wereld. Hollywoodhunk Orlando Bloom gaat met zijn vriendin trouwen. Hij heeft zijn vriendin Miranda Kerr ten huwelijk gevraagd.

Orlando, bekend van The Pirates of the Caribbean serie en de Lord of the Rings trilogie, en zijn Australische vriendin hebben sinds eind 2007 een relatie. De acteur zou tijdens een vakantie in Marokko het aanzoek hebben gedaan. Miranda's broer heeft dit bevestigd aan een Australisch tijdschrift.

13 maart 2010 Een bruidsbeurs vol liefde en ideëen

Zaterdag 13 maart 11.00-17.00
lokatie: zalen en congrescentrum "De Aker"
Fontanusplein 2, te Putten
MAAK KANS OP PRACHTIGE PRIJZEN
Dansshows
Modeshows
BANDS
www.aanstaandbruidspaar.nl
www.susilsbruidsatelier.nl

15 maart 2010 Bruidsbeurs Rivierenland

Trouwen doe je niet alleen!

In het idyllische en romantische Kasteel Wijenburg te Echteld zal er alles te zien en te horen zijn op 3 verdiepingen op het gebied wat met trouwen te maken heeft!

De bruidsbeurs is dé plek om ideeën op te doen, de eerste contacten te leggen, vragen te stellen of meteen duidelijke afspraken te maken.

Van bruidshuizen, feestzalen, restaurants en fotografen tot en met juweliers, entertainmentbureaus, kapsalons, stalhouderijen, trouwvervoer en bloemisterijen. Kortom, ruim 25 bedrijven die het aanstaande bruidspaar op hun huwelijksdag zelf en daarna van dienst kunnen zijn, zijn vertegenwoordigd op de Bruidsbeurs. Met één bezoekje aan de Bruidsbeurs heeft u uw bruiloft zo goed als geregeld!

Meer informatie over Bruidsbeurs Rivierenland

Meredith Baxter in huwelijksbootje?

Actrice Meredith Baxter, bekend als Elyse Keaton uit Family Ties, zou gaan trouwen met haar vriendin Nancy.

Meredith kwam er onlangs voor uit dat ze op vrouwen valt. "Ik heb het gevoel dat ik voor het eerst compleet eerlijk ben", zei ze eerder deze maand in een interview. De kinderen van de actrice zijn alle vijf ontzettend blij voor hun moeder.

Perez Hilton meldt dat Meredith en haar lover Nancy sindsdien zo blij zijn dat een eventueel huwelijk hét onderwerp van gesprek is. De twee zouden elkaar het ja-woord geven in Canada of Massachusetts.