dinsdag 29 december 2009

Huwelijksaanzoek als De Prins op het Witte Paard

Wilt u op een originele manier uw geliefde ten huwelijk vragen? Dan biedt Stalhouderij Wijnand Hazeleger vele mogelijkheden.

Bijvoorbeeld als een echte prins op een wit paard. Stalhouderij Wijnand Hazeleger gebruikt daarvoor een Boulonnais paard (Frans elegant paard met een krachtige uitstraling) die op commando een knieval kan maken.

Het paard (Pearl) is mooi aangekleed met zadel, dekkleed, en bewerkt hoofdstel met teugel.

Stalhouderij Wijnand Hazeleger verhuurt daarbij ook een vorstelijk prinsenkostuum en de begeleider is helemaal in stijl met een schildknaapkostuum.
Een koets hoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens een romantische tocht met picknickmand en champagne maakt u er een onvergetelijk aanzoek van.

Bezoek de website van Stalhouderij Wijnand Hazeleger Voorthuizen

maandag 28 december 2009

Wesley en Yolanthe gaan trouwen!

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen gaan trouwen. RTL Boulevard meldt dat Wesley haar in een vliegtuig naar Dubai ten huwelijk heeft gevraagd. Yolanthe heeft volmondig 'ja' gezegd.

Van het huwelijksaanzoek in een privévliegtuig zouden zo'n 35 vrienden en familieleden getuige zijn geweest. Ze zijn naar Dubai gevlogen om het nieuwe jaar te vieren. Wesley moet daar voetballen.

Een trouwdatum heeft het aanstaande bruidspaar nog niet geprikt. Officieel zijn Wesley en Yolanthe nog geen half jaar bij elkaar. Dat ze samen waren, bleek door beelden uit een garage die werden vertoond in RTL Boulevard.

Paris Hilton 'getrouwd' in Las Vegas

Paris Hilton is in Las Vegas in het huwelijksbootje gestapt. Niet haar vriend Doug Reinhardt stond naast de socialite voor het altaar, maar de zestien jaar oudere Britse tv-persoonlijkheid Piers Morgan.

In een ivoorwitte trouwjurk met lange sleep beloofde de 28-jarige hotelerfgename eeuwige trouw aan de 44-jarige Morgan.

Hilton kreeg een met diamanten bezaaide ring om haar vinger geschoven. Getuigen waren een Elvis-imitator en een Marilyn Monroe lookalike.

Het huwelijk bleek een publiciteitsstunt: de twee 'echtelieden' hebben geen officiële documenten getekend. Ondanks het ontbreken van een krabbel begon Morgan toch te twijfelen.

"Volgens mij heb ik niets getekend, dus dan is het niet officieel. Maar we hebben wel huwelijksgeloften uitgewisseld, dus ik weet het niet helemaal zeker", zei hij tegen de Britse krant Daily

Tv-show

De trouwerij van Hilton met het Britain's Got Talent-jurylid is in scene gezet voor Morgans nieuwe tv-show 'Piers Morgan on… Las Vegas'. Paris en Doug zijn nog steeds een setje en Morgan is nog steeds van plan te trouwen met schrijfster Celia Walden.

Twee weken geleden maakte Morgan zijn verloving bekend. Walden reageerde laconiek op het huwelijk van haar verloofde met Hilton.

Morgan: "Ze haalde haar schouders op en zei: hoe kan ik ooit concurreren met Paris Hilton?"

George Clooney gaat trouwen

De Italiaanse Elisabetta Canalis zou George Clooney eindelijk hebben weten te temmen...

De acteur zou maar wat graag in het huwelijksbootje willen stappen met zijn vriendin. George zou het ontzettend aantrekkelijk vinden dat Elisabetta hem niet nódig heeft. Een bron vertelt aan The National Enquirer: "Elisabetta heeft George's geld niet nodig. Ze doet het in haar eentje ook ontzettend goed en bovendien is ze niet het type vrouw die wil dat een man alles betaalt."

Het tweetal is aan elkaar gewaagd. "Toen George haar vroeg om met hem naar Los Angeles te verhuizen heeft ze dat gewoon geweigerd. Ze heeft hem laten weten dat ze haar eigen huis wil houden en toen hij aanbood om dan de huur te betalen, heeft ze hem keihard uitgelachen."

Bruid verrast aanstaande man met bruiloft op vliegveld

William Acosta kreeg een aardige verrassing voor zijn kiezen toen er opeens een vrouw in bruidsjurk voor zijn neus stond op het vliegveld. Hij was net koud uit het vliegtuig gestapt. Het bleek niet om een importbruid te gaan die hij op het internet had opgeduikeld of een candid-camera grap maar het was zijn eigen verloofde Robyn Moore. Het stel zou toch binnen een maand ergens gaan trouwen en aangezien hun leven voornamelijk bestaat uit het elkaar ontmoeten op vliegvelden besloot ze het praktische met het aangename te verenigen. Ze had een iemand meegenomen die het huwelijk officieel kon inzegenen en voordat William het doorhad stond hij in zijn spijkerbroek naast zijn zeer toekomstige vrouw ja te zeggen op het vliegveld.