vrijdag 9 april 2010

Bruidsparen erg tevreden over Maastrichtse trouwambtenaren

Bruidsparen die in Maastricht hun huwelijksaangifte hebben gedaan en/of hun huwelijk hebben laten sluiten zijn erg tevreden over hun trouwambtenaar en over de huwelijksvoltrekking in het algemeen. Dit blijkt uit een enquête die de gemeente jaarlijks uitvoert. 440 (van de 611) Bruidsparen deden mee aan het onderzoek.

lees meer over dit artikel

woensdag 7 april 2010

Huwelijk voor prins William en Kate Middleton?

Prins William en Kate Middleton gaan misschien eindelijk trouwen. Het gerucht dat de twee deze zomer hun verloving bekend maken, dook op in de Britse pers.

Tina Brown, voormalig hoofdredacteur van o.a. Vanity Fair en schrijfster van de biografie van prinses Diana, lanceerde de speculaties door op haar website te schrijven dat een verloving nakende is.

Volgens Brown zouden er op de Koninklijke agenda twee datums in juni vrijgelaten zijn. ‘Een hoog geplaatste bron binnen Koninklijke kringen zei me dat 3 en 4 juni waren vrijgehouden. Het is erg waarschijnlijk dat William en Kate dan hun verloving aankondigen’, schrijft Brown. 'Een huwelijk volgt dan waarschijnlijk in november.'

‘Een verloving in juni en huwelijk rond de winter zou perfect passen’, gaat Brown verder. ‘Het is na de verkiezingen en voor de aanvang van de nieuwe opleiding waar de prins in januari 2011 mee start. Daarop volgen de negentigste verjaardag van prins Philip in juni 2011 en de viering van koningin Elizabeth haar zestigste jaar op de troon in 2012.’

De woordvoeders van het paar zeggen geen verklaringen te willen afleggen over speculaties in de pers.

Stapt Hugh Hefner opnieuw in het huwelijksbootje?

Playboybaas Hugh Hefner (83) zou een nieuw huwelijk overwegen. De gelukkige is zijn playboyvriendin Crystal Harris (23).

Harris verhuisde samen met de tweeling Karissa en Kristina in 2008 naar het playboymansion nadat de vorige bunny's voor een nieuw leven kozen. Na een klein jaar stuurde Hefner de tweeling echter weg, omdat hij een relatie wou uitbouwen met Harris. "De relatie is perfect. Ik kan me echt niets meer wensen. Een huwelijk zit er zeker in. Ik hou genoeg van Crystal en ik geef meer dan genoeg om haar om met haar te trouwen", aldus Hefner.

Hefner wordt over enkele dagen 84 jaar. Die dag wil hij samen met vroegere Playboybunny's in Las Vegas vieren.

dinsdag 6 april 2010

Ontwerper trouwjurk Yolanthe Cabau van Kasbergen bekend

Naarmate de bruiloft van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder dichterbij komt, worden er steeds meer details over bekend.
Zo wist RTL Boulevard te vertellen wie de bruidsjurk van Yolanthe zal ontwerpen. Het betreft ontwerpster Maria Karin, in Nederland vrijwel onbekend, maar in Italië een hele grote naam.
Rosanna Kluivert, die mede de bruiloft organiseert, heeft Maria gevraagd de grote taak op zich te nemen. Wesley’s pak zal ‘gewoon’ door een Nederlandse ontwerper gemaakt worden.