maandag 20 september 2010

Presentatie nieuwe BRUIDSCOLLECTIE 2011 bij Bruidsmodestudio Queeny’s

Vrijdag 1 oktober 2010

Huisshow
Tijdens onze jaarlijkse modeshow, presenteren wij u betoverende bruidsmode en de nieuwste trends 2011. Onze modellen en stylistes geven u talloze voorbeelden van wat mogelijk is op bruidsmodegebied om u er beeldschoon uit te laten zien op deze, zó speciale dag! Een avondvullend programma met geweldige aanbiedingen en onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanvang 19.30 uur, reserveren gewenst, want VOL=VOL!

Bruidsmodestudio Queeny’s
Wagnerstraat 11
8915 CH Leeuwarden
058-2127518
info@bruidsmodestudio.nl
www.bruidsmodestudio.nl

18 oktober Trouwbeurs Wezep gaat Trouwen!

Dit is de naam van de trouwbeurs die op 18 oktober zal plaatsvinden in Congres- en Partycentrum Coelenhage. Alles, maar dan ook alles, wat met die ene speciale en bijzondere dag te maken heeft, zal vertegenwoordigd zijn op deze sfeervolle trouwbeurs. Een avond die je absoluut niet mag missen als je plannen hebt om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen.

Het belooft een fantastische avond te worden waar alle trouwgerelateerde bedrijven vertegenwoordigd zullen zijn. Je kunt dan denken aan bruidsmode, muziek, bruidsvisagie, hairstyling, trouwvervoer, maar ook een banketbakker zal niet ontbreken op deze beurs. Een perfect evenement dat past in de voorbereidingen op DE grote dag van elk bruidspaar.

De locatie is geweldig: de onlangs gerestylde zaal van Coelenhage is het decor van dit trouwevenement. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en de toegang is gratis!"

Aanvang: 19.00 u tot 22.00 u

Zondag 10 oktober 2010 Bruidsbeurs Trouwrijk

Van aanzoek tot Trouwdag
Jullie gaan trouwen. Na de eerste emoties begint de leuke tijd van voorbereidingen. Er komt veel op je af. Om ontspannen naar jullie grote dag toe te leven is een goede planning erg belangrijk.
Laat TrouwRijk je helpen met de leukste leveranciers en verrassende workshops!

Aanvang: 11.00 uur tot 17.00 uur

www.trouwrijk.nl

Gaat Jim Bakkum trouwen met Bettina Holwerda?

Aan de laatste tweet van zanger en musicalster Jim Bakkum op Twitter te zien, is hij helemaal in de wolken omdat hij gaat trouwen met zijn Bettina Holwerda!

'Volgend jaar wordt een mooi jaar; Ze heeft JA gezegd. Zo blij...', schreef Jim op zijn Twitterpagina, waarmee hij lijkt aan te kondigen dat het musicalpaar gaat trouwen, nadat hij haar ten huwelijk heeft gevraagd.

Jim en Bettina waren vanaf oktober 2006 elkaars tegenspeler in de musical Grease. In 2007 werd bekend dat er een flinke vonk tussen de twee was overgesprongen en dat ze een relatie hadden, waarna ze in februari 2008 gingen samenwonen in hun huis in Amsterdam. De volgende stap lijkt nu dus een huwelijk in 2011...

15 november Bruidsbeurs in Zalencentrum De Radstake

Maandag 15 november organiseert Beijer Besselink Bruidsmode uit Beltrum een schitterende bruidsbeurs in Zalencentrum De Radstake te Varsseveld.
Vele bedrijven uit de trouwenbranche in jouw regio zullen hun producten en diensten hier aan u presenteren.
Beijer Besselink Bruidsmode verzorgt een grote bruidshow en Five Star Limo is aanwezig met 2 unieke limousine’s.
Binnenkort vind je hier meer informatie over alle deelnemers aan deze bruidsbeurs.

De aanvang is 19.30 uur en de entree is € 7,50. u kunt telefonisch kaarten reserveren via nummer 0544-481222.

zondag 19 september 2010

17 oktober Trouwbeurs op kasteel Doorwerth

Voor de vijfde keer wordt een trouwbeurs georganiseerd in samenwerking met de beste regionale bedrijven uit de trouwbranche.

Geopend van 11.00 - 17.00 uur. Prijs 7,50 euro.

De trouwbeurs is hét evenement voor aanstaande bruidsparen om zich te oriënteren op alles wat met de "grote dag" te maken heeft. Ongeveer achttien bedrijven uit de omgeving van Arnhem op het gebied van mode, juwelen, bloemen, fotografie, drukwerk, cadeaus, bruidstaarten, entertainment, bruidsvervoer, schoonheidsverzorging etc. presenteren zich en geven achtergrondinformatie die alleen vakmensen met u kunnen delen.

Bij binnenkomst worden de gasten verwelkomd met een glas champagne. Op drie momenten start er een wervelende bruidsmodeshow. Veel bedrijven hebben één of meerdere beursaanbiedingen. Tijdens de beurs kan men zich laten informeren over een huwelijksvoltrekking in de bijzondere sfeer van Kasteel Doorwerth. In de stijlvolle Ridderzaal, de intieme Torenkamer en de moderne Jac. P. Thijssezaal zullen ambtenaren van de Burgerlijke stand van Renkum aanwezig zijn om uitleg te geven over alle mogelijkheden.

Meer informatie bij Bilderberg restaurant Kasteel Doorwerth, (026) 3333420.

Locatie: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2 in Doorwerth.