donderdag 29 oktober 2009

Piekema vraagt sneeuwwitje ten huwelijk

Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. Op het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam staat onze Harry Piekema ‘life-size’ met kwijlende mond Sneeuwwitje het hof te maken. Hij wil met haar trouwen??
Gelukkig is sneeuwwitje ook groot geworden en neemt ze zijn verzoek in overweging. Zou leuk zijn als beide op tournee gaan, ik weet wel een paar winkels waar mensen met Harry op de foto willen.

dinsdag 27 oktober 2009

Trouwen in de show van Paul de Leeuw

Voor derdejaarsstudent Verpleegkunde in Breda Patty de Vos wordt 31 december 2009 een heel speciale dag. Zij gaat dan trouwen met haar Vincent in de oudejaarsuitzending van Paul de Leeuw.

Patty vroeg haar vriend Vincent ten huwelijk in een uitzending van Lieve Paul. Hij gaf haar gelijk een kus en daarmee was de verloving een feit. Het huwelijk stond eigenlijk voor de zomer van 2010 gepland. Paul de Leeuw bood echter aan de trouwerij te regelen als zij in de oudejaarsuitzending van Lieve Paul trouwen. Patty en haar verloofde twijfelden geen moment en zeiden volmondig ‘JA!’.

Vraag stellen
Iedereen mag een vraag opsturen naar Lieve Paul. De vraag van de verpleegkundestudent was: ‘Lieve Paul, weet jij een originele wijze om mijn vriend ten huwelijk te vragen?' 'Voordat ik het wist werd ik door Paul naar voren gehaald’, vertelt Patty. ‘Ik kon alleen maar giechelen toen ik daar stond.'

maandag 26 oktober 2009

Sylvie wil tweede kindje en tweede huwelijk

Sylvie van der Vaart is niet het type dat bij de pakken neer gaat zitten. En nu ze eerder mag stoppen met de chemo heeft de presentatrice twee dingen op haar to-do-list die ze zeker binnenkort wil realiseren: een tweede kindje én voor de tweede keer trouwen met haar man Rafael.

Eerder werd bekend dat Sylvie half november haar laatste chemokuur krijgt toegediend. Aanvankelijk zou de kuur tot december duren. Maar ze denkt niet meer aan de borstkanker, laat ze aan de Duitse krant Bild weten: "Ik hou door alles alleen nóg maar meer van mijn zoontje Damián en wil hem dolgraag een broertje of zusje schenken. En uiteraard gun ik het mezelf het geluk nog eens moeder te worden."

Dat ze nogmaals wil trouwen met Rafael is, omdat hij haar 'moter en hart' is. De voetballer is nog niet voor de tweede keer op zijn knieën gegaan, maar Sylvie is niet bang dat dat nooit gebeurd. "Ik denk dat hij deze hint wel begrijpt."

Met een nieuw kindje, een nieuw ingeblazen huwelijk hoort natuurlijk ook een nieuwe look. "Mijn haar gaat straks weer groeien en dan neem ik afscheid van mijn pruik. Vanaf dat moment ga ik met een kort koppie door het leven."