dinsdag 1 juni 2010

Yolanthe klaar voor ’jawoord’

Yolanthe lijkt klaar voor de sluiers. Met nog anderhalve maand te gaan voor haar huwelijk presenteert de charmante aanstaande bruid haar eigen bruidslingeriecollectie bij Livera.

Dat ze op haar grote dag met Wesley iets van al dit moois zal dragen is zeker. Wat precies en hoe haar trouwjurk eruit zal zien, blijft een verrassing. Alleen haar moeder en schoonmoeder zitten in het complot. Zij hebben de trouwjurk, die wordt gemaakt door couturière Maria Karin, zelfs helpen ontwerpen.

De voorbereidingen van de Italiaanse bruiloft zijn intussen in volle gang. En ook op de dansvloer komt het goed. De voorzitter van de jury van Dancing with the Stars, Cor van de Stroet, heeft zich aangeboden als personal dancecoach van het aanstaande voetbalechtpaar. Hij wil het voetbalpaar de quickstep bijbrengen om tijdens hun openingsdans op hun bruiloft na het WK goed voor de dag te komen.

Terwijl Wesley zich warmloopt voor het WK in een wedstrijd tegen Ghana zegt Yolanthe het aanbod te overwegen. „We moeten alleen kijken waar we de tijd vandaan halen”, lacht ze.

zondag 30 mei 2010

Zanger Simply Red stapt in het huwelijksbootje

Mick Hucknall, de zanger van Simply Red, is in het huwelijk getreden met vriendin Gabriella Wesberry.

De plechtigheid werd in intieme kring gevierd en dat op een kasteel in Schotland. Volgens geruchten in Engelse media waren er slechts acht gasten.

Mick en Gabriella waren al eens een koppel in de jaren '90. De zanger wilde zich destijds nog niet definitief binden en fladderde van de ene vrouw naar de andere. Uiteindelijk koos hij toch voor een vaste relatie met Westberry.

Hucknall en Wesberry hebben al een dochtertje van twee: Romy True.