dinsdag 1 juni 2010

Yolanthe klaar voor ’jawoord’

Yolanthe lijkt klaar voor de sluiers. Met nog anderhalve maand te gaan voor haar huwelijk presenteert de charmante aanstaande bruid haar eigen bruidslingeriecollectie bij Livera.

Dat ze op haar grote dag met Wesley iets van al dit moois zal dragen is zeker. Wat precies en hoe haar trouwjurk eruit zal zien, blijft een verrassing. Alleen haar moeder en schoonmoeder zitten in het complot. Zij hebben de trouwjurk, die wordt gemaakt door couturière Maria Karin, zelfs helpen ontwerpen.

De voorbereidingen van de Italiaanse bruiloft zijn intussen in volle gang. En ook op de dansvloer komt het goed. De voorzitter van de jury van Dancing with the Stars, Cor van de Stroet, heeft zich aangeboden als personal dancecoach van het aanstaande voetbalechtpaar. Hij wil het voetbalpaar de quickstep bijbrengen om tijdens hun openingsdans op hun bruiloft na het WK goed voor de dag te komen.

Terwijl Wesley zich warmloopt voor het WK in een wedstrijd tegen Ghana zegt Yolanthe het aanbod te overwegen. „We moeten alleen kijken waar we de tijd vandaan halen”, lacht ze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten