donderdag 16 december 2010

18 september 2011 Bruidsbeurs van Noordwijkerhout!

Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van trouwen.

Na het enorme succes van vorig jaar wederom een Bruidsbeurs in Noordwijkerhout. De bruidsbeurs wordt gehouden in Restaurant Zegers op 18 september 2011 van 12.00 tot 17.00. Het evenement is gratis toegankelijk voor het publiek. De beurs is naast aanstaande bruisparen ook geschikt voor mensen die een huwelijksjubileum of een ander heuglijk feit hebben te vieren.

Elke bezoeker verwelkomen we met een heerlijk glas Wedding bubbels. Tevens ontvangt elke bezoeker een goody bag. Aan vrijwel alle branches is gedacht, voor een geheel verzorgde huwelijksdag komt deze Noordwijkerhoutse bruidsbeurs tegemoet in onder andere kleding, ringen en andere sieraden, uitnodigingen en bedankjes, boeketten, bruidstaarten, fotografie en video, locaties en catering.

woensdag 15 december 2010

Aukje van Ginneken gaat trouwen

Aukje van Ginneken is ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Sander. Dat staat op haar website te lezen. De 28-jarige actrice is al vijf jaar samen met haar geliefde. Het stel is ouders van zoon Fedde van bijna 4 en dochter Josje van 2 jaar oud.

Vanaf 1999 vertolkte Van Ginneken vier jaar lang de rol van Charlie Fischer in Goede Tijden, Slechte Tijden. Die rol werd overgenomen door Lieke van Lexmond. In september maakte de actrice haar comeback in het toneelstuk Ontboezemingen. Aukje is de zus van Idols-finaliste Marieke van Ginneken.

dinsdag 14 december 2010

22 januari 2011 Spetterende Bruidsbeurs Tulip Inn & AC Bodegraven

Trouwen is een bijzondere aangelegenheid. Bij de organisatie van een bruiloft komt ontzettend veel kijken. Om het de bruiden en bruidegommen in spé wat gemakkelijker te maken wordt onze locatie op 22 januari a.s. omgetoverd tot een heuse bruiloftsbeurs waar de bezoekers vele verschillende stands aantreffen met fotografen, aanbieders van honeymoons, visagisten, kapsters, bakkerijen, juweliers, bloemisten, weddingplanners en nog veel meer. Zelfs de jurk en het trouwkostuum zijn snel gevonden tijdens onze bruidsmodeshow.

Om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur zal er een Bruidsmodeshow plaatsvinden.

Tulip Inn Bodegraven
Goudseweg 32
2411 HL Bodegraven
www.tulipinnbodegraven.nl