dinsdag 16 maart 2010

Huwelijk voor musicalster René van Kooten

Musicalster René van Kooten gaat trouwen. Hij heeft in een romantisch kasteel zijn grote liefde Tanja ten huwelijk gevraagd. De twee willen de ringen om elkaars vinger schuiven in Italië, weet De Telegraaf.

De 37-jarige René had nooit gedacht dat hij ooit zou willen trouwen. Maar zijn gevoel voor de 27-jarige Tanja is 'zo groot', aldus de zanger en acteur. 'Ik wil het wel van de daken schreeuwen: Tanja wordt mijn vrouw.'

Van Kooten speelt momenteel de hoofdrol in de liefdesmusical All Shook Up, Love Me Tender. Eerder was hij te zien in de musicals Aïda, Les Misérables en Beauty and the Beast.

maandag 15 maart 2010

Friends-acteur David Schwimmer verloofd

De Amerikaanse acteur David Schwimmer, die wereldberoemd werd als Ross Geller in de komische tv-serie "Friends", is verloofd met fotografe Zoe Buckman. Dat heeft de woordvoerder van de tv-ster bevestigd. De 43-jarige acteur vroeg zijn 24-jarige vriendin op 10 maart ten huwelijk.


De twee leerden elkaar in 2007 kennen toen Buckman nog werkte als dienster in een restaurant in Londen. Schwimmer verbleef in de Britse hoofdstad voor de opnames van "Run Fatboy Run". Voor zowel Schwimmer als Buckman is het hun eerste huwelijk