donderdag 21 januari 2010

Tara Reid gaat trouwen

Tara Reid is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Michael Axtmann. Hiermee lijken er weer vrolijke tijden aangebroken te zijn voor de actrice.

"Michael verrastte Tara met een prachtige briljanten ring tijdens een etentje," aldus de woordvoerder van Tara. "Ze was zo gelukkig, en alle aanwezigen klapten en joelden voor haar."
Het stel, dat sinds vorig jaar bij elkaar is, plannen een kleine bruiloft aanstaande zomer.

De blonde heeft slechtere tijden gekend: Tara werd nog niet zo lang geleden voor de zoveelste keer opgenomen in een afkickklniek voor haar drankprobleem. De actrice heeft ook te kampen gehad met een eetprobleem.

Lara Stone gaat trouwen

Lara Stone heeft in David Walliams de ware liefde gevonden en belooft hem binnenkort eeuwige trouw.

Een liefdesgolf raast door Hollywood, de ene na de andere celebrity maakt trouwplannen. Zo ook Lara Stone. Zij en David Walliams zijn inmiddels al weer vijf hele maanden bij elkaar, hoog tijd dus om te trouwen.

OP DE KNIEËN
De Britse komiek heeft als een echte heer eerst om de hand van Lara gevraagd aan de haar ouders voordat hij op zijn knie zakte en, ongetwijfeld, een knoeperd van een ring tevoorschijn haalde.

Lara is niet het eerste modellenvriendinnetje van David. Hij heeft al een behoorlijke rits ladies op zijn naam staan, waaronder de 18-jarige Lauren Budd, maar Lara is voor hem the one and only.

Ze hangen het liefst avonden lang samen op de bank en gaan intiem uit eten in paparazzi-vrije restaurants. Voor de rest van hun leven dus.

Actie Goudspecialist in Groningen

Actie Goudspecialist in Groningen
De Goudspecialist in Groningen heeft een mooie actie..... Tweede trouwring gratis!
Kijk snel op de website en laat je verrassen met deze MEGA actie.

De Goudspecialist

woensdag 20 januari 2010

Het Roode Koper officiële trouwlocatie en gekozen als beste Locatie

Het Roode Koper officiële trouwlocatie

Sinds 1 november is Het Roode Koper door de gemeente Ermelo erkend als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat een ambtenaar van de burgerlijke stand huwelijken mag voltrekken op dit landgoed en dat bruidsparen hun gehele huwelijksdag op Het Roode Koper kunnen laten plaatsvinden. Hiervoor kunnen zij gebruikmaken van de monumentale gebouwen en tuinen op het landgoed, allen grondig gerenoveerd.

Award Beste Locatie voor Het Roode Koper

Met een gemiddelde score van een 9,8 voor locatie, is door Hoteliers.com aan Het Roode Koper de award Beste Locatie 2009 toegekend. Deze award is tijdens de vakdag op de Vakantiebeurs 2010 door Hoteliers.com uitgereikt.

Meer over dit onderwerp Het Roode Koper

dinsdag 19 januari 2010

Kate Moss: Ja, ik wil

Supermodel Kate Moss kreeg het verjaardagscadeau van haar leven, toen haar vriend Jamie Hince haar een diamanten ring om haar vinger schoof. Een ooggetuige verklapt aan de Daily Mail: "Kate was met stomheid geslagen. Het was een extreem emotionele aangelegenheid."

Het wordt het eerste huwelijk voor het 36-jarige topmodel.

Jamie vroeg zijn vriendin ten huwelijk op het eiland Mustique, waar Kate al verbleef. Een bron vertelt: 'Jamie had met veel zorg een ring voor Kate uitgezocht. Hij wilde haar graag op haar verjaardag vragen. Hij belde haar op om te zeggen dat ze voor haar verjaardag niet naar huis moest komen, maar dat hij naar Mustique zou vliegen."

Kate en Jamie hebben sinds 2007 een relatie en wonen samen. Kate heeft een dochterjte, Lila Grace, die ze kreeg met haar ex-vriend Jefferson Hack.

maandag 18 januari 2010

Megan Fox verloofd

Megan Fox en Brian Austin Green zijn opnieuw van plan met elkaar te trouwen.

De twee zijn eigenlijk nooit echt uit elkaar geweest, maar lieten wel begin dit jaar hun verloving afblazen.

Nu lijkt het er sterkt op dat ze nog een poging gaan wagen, daar Brian op zijn Twitterpagina zei verloofd te zijn toen één van zijn fans hem vroeg hoe het zit tussen hem en Megan.

Gaat Miley Cyrus trouwen met Liam Hemsworth?

Het zou wel eens zo kunnen zijn dat Miley Cyrus gaat trouwen.

De 17-jarige werd gespot met een diamanten ring om haar linkerhand. Miley's vriendje is de 19-jarige Liam Hemsworth, waarmee ze in de film The Last Song te zien zal zijn.

Doordat Miley net terug is uit Australië, waar ze een bezoekje bracht aan de familie van Hemsworth, wordt er alleen maar meer over een eventueel huwelijk gespeculeerd.

Eerder werd al beweerd dat de twee samen zouden wonen.

Jessica Simpson wil trouwen

Jessica Simpson weet zeker dat Billy Corgan de liefde van haar leven is. De zangeres/actrice hoopt dat ze binnenkort ten huwelijk wordt gevraagd.

"Jessica zit op een roze wolk", vertelt een bron. "Ze viert dit jaar haar dertigste verjaardag, dus ze wil dolgraag settelen. Ze praat constant over een bruiloft en kinderen ziet ze ook wel zitten."

Jessica werd in november 2009 voor het eerst met Billy gespot op een feestje in Los Angeles. De blondine werd onmiddellijk gewaarschuwd door vrienden. "Billy kan erg depressief zijn. Hij had een paar jaar geleden nog last van zelfmoordneigingen."

Jessica is getrouwd geweest met Nick Lachey. Voordat ze Billy tegen het lijf liep, had ze een relatie met zanger John Mayer en rugbyspeler Tony Romo.

Trouwen in Arnhem op zondag 10-10-10

In Arnhem kunnen bruidsparen trouwen op 10 oktober 2010. Deze bijzondere datum valt op een zondag. De gemeente Arnhem biedt de kans om op deze speciale dag te trouwen. De voltrekking van het huwelijk of de registratie van het partnerschap is op 10-10-10 mogelijk in het stadhuis (de trouwzaal en de Scheepenzaal in het Duivelshuis) en op de andere aangewezen trouwlocaties: molen ‘De Hoop’ te Elden, de Witte Villa in Park Sonsbeek, landgoed Groot Warnsborn, uitgaansgelegenheid Max Brothers en het Nederlands Openluchtmuseum (de kasteelboerderij en het kerkje). Partners kunnen ook verzoeken om een andere locatie van hun voorkeur voor de 10e oktober aan te wijzen als trouwzaal.

Meer lezen over trouwen in Arnhem op 10-10-10