vrijdag 9 juli 2010

7 november Bruidsbeurs Kalkovens in Huizen

Op zondag 7 november organiseert Kalkovens, Restaurant en Partijen een bruidsbeurs! Deze beurs is een unieke kans voor aanstaande bruidsparen, samen met bijvoorbeeld vrienden en familie, om informatie in te winnen over alles wat er bij 'dé dag' komt kijken.

Naast een spetterende bruidsshow is er de mogelijkheid om uitgebreid te worden voorgelicht door de beursspecialisten uit de regio over o.a. drukwerk, trouwvervoer, fotografie, beauty, bands en DJ's, (salon)boten, trouwlocaties en huwelijksreizen.

Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen in de zalen van de Kalkovens die deze dag geheel in 'trouwstijl' zijn ingericht.

De bruidsbeurs wordt gehouden van 12.00 - 16.00 uur. De entree is gratis en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Reserveer deze datum alvast in uw agenda!

www.trouweninnoordholland.com

3 oktober 2010 Bruidsbeurs "Droomhuwelijk"

3 oktober 2010 Bruidsbeurs "Droomhuwelijk" in Landgoed Kasteel Daelenbroeck

Uw trouwdag moet de mooiste dag van uw leven zijn.
Landgoed Kasteel Daelenbroeck maakt van deze dag het sprookje waar u altijd al van droomde.
In overleg met de gemeente Roerdalen kan uw wettelijk huwelijk voltrokken worden in een van de feeërieke vertrekken van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

Op de beurs zo'n 22 standhouders aanwezig zijn. Hiervan zijn er 3 die een show vertonen. O.a. Lo-Len Bruidscouture.

woensdag 7 juli 2010

Het Roode Koper: van statig buitenverblijf tot luxe hotel – de renovatie is voltooid.

Met de wederopbouw van het Voorhuis, ooit de tuinmanswoning, is de renovatie van Het Roode Koper voltooid. Het nieuwe pand is opgetrokken in dezelfde stijl als de vier monumentale gebouwen op het landgoed en in de sfeer van het landschap. Dit gastenverblijf heeft vier luxe kamers, allen voorzien van balkon of terras.

Lees meer over dit artikel

dinsdag 6 juli 2010

Tijdig trouwen vergroot kansen relatie

Een koppel dat jaren wacht alvorens te trouwen, kan misschien maar beter de moeite niet nemen. Volgens een relatie-expert is de kans op mislukking dan namelijk veel groter. Hij geeft namelijk aan dat er een soort gouden ‘window of opportunity’ is om te trouwen en dat die periode ligt tussen 18 maanden en 3 jaar na de eerste date.

Als je binnen die periode niet getrouwd bent, dan klopt er iets niet in je relatie en een huwelijk zal dat probleem dan niet oplossen. Te snel trouwen is ook weer geen oplossing, want dan ben je waarschijnlijk nog gemotiveerd door passie en niet door echte liefde.

Te lang wachten is echter sowieso niet goed, want relaties hebben gewoon een houdbaarheidsdatum. Als jij na drie jaar wel wilt trouwen, maar je partner niet (of andersom), dan klopt er gewoon iets niet en zul je er samen eens voor moeten gaan zitten, om eerlijk te praten over hoe jullie je toekomst zien. Dit kan pijnlijk zijn – en dat is precies de reden dat veel mensen dit gesprek liever over slaan – maar is wel hard nodig.

Wil jij wel trouwen, maar je partner niet? Dan kan het zijn omdat die gewoon vindt dat jullie niet voor elkaar gemaakt zijn, het kan te maken hebben met onzekerheid, of dat je partner zich te oud vindt voor een bruiloft. Ook de wens om gewoon een groot kind te blijven kan zwaar weten, of het simpele feit dat je nu eenmaal geen garanties hebt, kunnen spelbrekers zijn.