vrijdag 5 februari 2010

Trouwen in Tilburg op zondag 10-10-10

Voor het eerst kan dit jaar in Tilburg getrouwd worden op zondag. Dat kan alleen op zondag 10 oktober.

Meer over trouwen in Tilburg op zondag 10-10-10

donderdag 4 februari 2010

Barbara Barend gaat trouwen met Alette

Barbara Barend gaat trouwen. De sportverslaggeefster heeft haar hart verpand aan haar verkering Alette Bastiaansen.
Babara vertelt RTL Boulevard: "Ik heb m’n doosje gegeven en gevraagd of ze altijd met me wilde zijn en of ze met me wilde trouwen." En met het doosje bedoelt ze dan natuurlijk het doosje waar de verlovingsring in zat. Barbara: "Gelukkig zei ze meteen ja. Ik ben nog nooit in m’n leven zo nerveus geweest."

Barbara en Alette hebben elkaar 3,5 jaar geleden leren kennen, ze werden toen door wederzijdse vrienden aan elkaar gekoppeld. Het stel wil elkaar het liefst dit jaar nog het ja-woord geven. Waarschijnlijk is het huwelijksfeest dit najaar omdat de zomer al te snel is. De dames hebben de hele bruiloft nog niet uitgedacht, ze weten bijvoorbeeld nog niet of ze allebei een trouwjurk aantrekken of niet.

Nieuwe website Artiestenbureau Flash in Valkenswaard

De laatste maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe interactieve website die voorzien is van een divers aanbod van artiesten voor jullie bruiloftfeest.

Entertainers, duo's , orkesten, kindershows, drive in shows, karaoke, thema avonden etc. zijn enkele items die hierop te vinden zijn.

Wij wensen je veel plezier op de nieuwe website van Artiestenbureau Flash

woensdag 3 februari 2010

Kleurrijke bruidsoptocht in centrum Veenendaal

In het centrum van Veenendaal is zaterdagmiddag (tussen twee en vier uur) een grote bruidsoptocht met bruidsparen uit verschillende culturen.

Deze optocht kondigt het Amateurfestival aan dat een week later op zaterdag en zondag plaats vindt in de Lampegiet en Escape. De optocht begint in muziekschool De Muzen en gaat via de Zandstraat, Hoogstraat, Hoofdstraat, Passage, Tuinstraat, Corridor naar de Lampegiet. De deelnemende bruidsparen zijn onder meer leerlingen van de theatercursussen van de Volksuniversiteit, amateuracteurs en diverse theatergroepen die ook allemaal optreden tijdens het Amateurfestival. Voor de muzikale omlijsting zorgen de blaaskapel van Ceacillia en een Antilliaanse drumband.

Yolanthe en Wesley trouwen na WK voetbal

Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder zijn druk met de voorbereidingen voor hun huwelijk. Toch willen ze de trouwerij niet overhaasten. De bruiloft zal dan ook na het WK plaatsvinden, zegt de presentatrice deze week in Story.

"Nu zijn we heel druk. Wesley zit midden in de competitie en daarna volgt het WK in Zuid-Afrika", legt Yolanthe uit in het weekblad. "Mijn agenda staat ook boordevol. Ik wil niet tussen twee wedstrijden even trouwen."
Na het WK is de beste optie, aldus de presentatrice. "Dan is Wesley een maandje vrij voordat de competitie weer van start gaat. Ook qua werk is het voor mij dan het rustigst."


Zwanger
Kinderen wil Yolanthe ook, maar zwanger voor het altaar staan ziet ze niet zitten. "Dus waarschijnlijk wordt het 2011 dat ik zwanger raak. Maar mocht het eerder gebeuren, dan zijn we daar uiteraard dolgelukkig mee."
Wesley vroeg Yolanthe eind vorig jaar ten huwelijk in het vliegtuig. "Dat is nog steeds met geen pen te beschrijven", aldus de voetbalvrouw in Story.

Vriend Renée Zellweger ontkent aanzoek

In een vorig bericht liet ik jullie weten over het huwelijksaanzoek van Bradley, maar Bradley ontkent het huwelijksaanzoek. De acteur zegt dat het verhaal totaal uit de lucht gegrepen is.

"Het is van de zotte wat ze allemaal wel niet verzinnen", zegt hij in een interview met het Amerikaanse televisieprogramma Extra.
Het verhaal deed de ronde dat de acteur gespot was terwijl hij een verlovingsring voor zijn vermeende vriendin Renée Zellweger uitzocht. Cooper spreekt dat met klem tegen.

De 35-jarige acteur, die bekend is van de film 'The Hangover', zegt normaal gesproken roddels te laten voor wat ze zijn.
Toch kon hij het niet laten nog een verhaal te ontkrachten. "Mijn hond is onlangs overleden en toen is er ergens gemeld dat ik veel geld zou hebben uitgegeven om mijn hond naar een kuuroord te sturen."

dinsdag 2 februari 2010

Huwelijk Winston Gerschtanowitz en Renate gaat niet door

Het voorgenomen huwelijk van Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan gaat niet door. Dat heeft presentator van RTL boulevard bekend gemaakt.

Renate en Winston verwachten namelijk in de zomer van 2010 hun tweede kindje. Het stel kreeg ruim anderhalf jaar geleden al gezinsuitbreiding met de komst van zoontje Julian, en nu komt er dus nog een kindje bij. Enkele maanden later ging Winston op zijn knieën voor zijn vriendin in New York.

Beiden zien het niet zitten om te trouwen wanneer Renate op het punt staat te bevallen dus stellen ze hun trouwdag nog ene jaar uit.

Jordan gaat weer trouwen

Katie Price, alias Jordan, heeft aangekondigd dat ze later dit jaar in het huwelijksbootje stapt met kooivechter Alex Reid.

Jordan, die Alex enkele maanden geleden nog genadeloos aan de kant schoof, is er inmiddels van overtuigd dat de kooivechter 'de ware' is. "Ik ga later dit jaar met hem trouwen en ik ga zijn kinderen baren", vertelt de seksbom aan OK! Magazine.

Ze is zelfs bereid om in een kleiner huis te gaan wonen aangezien haar liefje stukken minder geld in het laatje brengt. "We gaan een gezamenlijke rekening openen en alles wat we verdienen gaat in één grote pot. Het is compleet gelijkwaardig. Dat heb ik nog nooit met een man gedaan, maar dat ga ik wel doen met Alex."