donderdag 9 juli 2009

Huwelijk Bridget Maasland fake!

Het huwelijk tussen Bridget en haar vriend Pepijn in Las Vegas zou fake zijn. De belangrijkste aanwijzing hiervoor ...

geeft een bron rond het stel. Die weet te melden dat het huwelijk een onderdeel is van het nieuwe programma "Hoe wordt ik gelukkig" waar Bridget op het moment mee bezig is.

Meer over dit fake huwelijk

woensdag 8 juli 2009

'Bridget Maasland getrouwd'

Bridget Maasland lijkt in Las Vegas te zijn getrouwd met haar grote liefde Pepijn.

Bridget en Pepijn zijn door een Nederlands stel gespot in Las Vegas, waar ze rondliep in een jurk die wel heel erg op een trouwjurk lijkt.
Ook Pepijn ziet er enorm uit als een bruidegom. Het Nederlandse koppel heeft Bridget en Pepijn op de gevoelige plaat vastgelegd.

Bidget heeft nooit veel haast gehad om te trouwen, maar het zou haar wel leuk lijken. Mits Pepijn haar zou vragen... Zou het dan toch gebeurd zijn? Vraag is wel waar de kleine Mees is op deze belangrijke dag...

dinsdag 7 juli 2009

Trouwen tussen de apen

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Om deze dag extra bijzonder te maken, wordt tegenwoordig steeds vaker op een speciale trouwlocatie getrouwd. Een echt unieke trouwdag is sinds kort in Aqua Zoo Friesland te beleven. Hier kunnen stellen trouwen midden tussen de ringstaartmaki’s op het lemureneiland.

Meer lezen over het artikel trouwen tussen de apen

Bruidsbeurs Noordenveld

Bruidsbeurs Noordenveld ook in oktober 2009

Op zondag 5 oktober 2008 werd de 3e editie van de professioneel opgezette bruidsbeurs in Roden gehouden. Vrijwel alle facetten van de huwelijksdag waren aanwezig incl. 3 modeshows van bruidskleding.
Het unieke aan deze beurs is de gratis toegankelijkheid terwijl de kwaliteit zeer goed is. Het is de ideale gelegenheid om vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden voor een perfecte huwelijksdag of huwelijksjubileum. Ook mensen die een andere jubileum vieren kunnen zich prima oriƫnteren op deze beurs.

Bruidsbeurs Noordenveld
Zondag 11 oktober 2009
Langewold Hotel Roden
11.00 – 17.00 uur
Gratis entree
www.bruidsbeursnoordenveld.nl

Ex Boris Becker Barbara gaat trouwen

Arne Quinze (37) en zijn Barbara Feltus (42) gaan 12 september trouwen. Het zal gevierd worden in Miami en Belgiƫ. De kunstenaar en designer Arne Quinze, een Gentenaar met hoofdkwartier in Kortrijk, leerde de ex van Boris Becker bijna twee jaar geleden kennen en vroeg haar met Kerstmis om te trouwen. Lenny Kravitz, een gemeenschappelijke vriend van Quinze en Feltus, zal getuige zijn. Het nakende huwelijk van Feltus komt er drie maanden nadat Boris Becker ja heeft gezegd tegen zijn nieuwe vrouw Lilly. Met Becker heeft Feltus twee zonen: Noah en Elias. Quinze heeft vier kinderen.