donderdag 7 januari 2010

Robbie Williams vraagt vriendin nogmaals om met hem te trouwen

Robbie Williams heeft zijn vriendin Ayda Field voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd. En dit keer is het wél echt. De zanger vroeg in november tijdens een live radio-uitzending zijn vriendin ook al ten huwelijk. Later claimde hij dat het een grapje was. Maar volgens een vriend van de zanger waren zijn intenties wel degelijk oprecht...

Robbie's vriend vertelt aan de Britse krant The Sun da de 35-jarige zanger zich tijdens een romantische avond in zijn huis in Los Angeles voor Ayda door de knieën is gegaan. Robbie wilde eigenlijk wachten tot oudejaarsavond, maar kon zich niet langer meer inhouden. Ayda was volgens de bron ook dit keer blij verrast en zei meteen ja.

De Angels-zanger heeft al zo'n twee jaar een relatie met zijn verloofde.

woensdag 6 januari 2010

Zondag 7 februari 2010 Bruidsbeurs in Theater de Koornbeurs te Franeker

Zondag 7 februari van 13.00 uur tot 18.00 uur is er in de Koornbeurs te Franeker een bijzondere bruidsbeurs.

Een grote diversiteit aan bedrijven zijn aanwezig.

Met een tweetal wervelende shows georganiseerd door Joan Bruidsmode te Leeuwarden.

De toegangsprijs is 12,50 inklusief koffie/thee & .......

Meer over deze bruidsbeurs

maandag 4 januari 2010

Sasha Rosen vraagt Davy Gilles ten huwelijk

Musicalzangeres Sasha Rosen heeft haar vriend, musicalster en zanger bij de Romeo's, Davy Gilles, zijn misstap met 'fan' Aurelia blijkbaar vergeven.

Sasha heeft Davy ten huwelijk gevraagd en het bruiloftfeest is gepland voor volgende zomer. Gilles had vorig jaar een affaire met ene Aurelia, die naderhand met een DNA-test wist te bewijzen dat haar baby wel degelijk van Davy was.