vrijdag 23 april 2010

Milika Peterzon gaat trouwen

Huwelijksklokken voor Hart van Nederland-collega Milika Peterzon: ze gaat trouwen! Haar vriend Jurgen Smit heeft haar na vier jaar samenzijn ten huwelijk gevraagd tijdens een romantische vakantie in Rome.

'Naomi Campbell trouwt getrouwde miljardair'

Naomi Campbell, die volgende maand veertig wordt, zou op het punt staan te trouwen. De Russische miljardair Vladislav Doronin (47), met wie ze bijna twee jaar samen is, heeft hun trouwplannen onthuld aan een Roemeense website.

Een trouwdatum heeft Vladislav, die 'Donald Trump van Rusland' wordt genoemd, niet verklapt. Wel wie het bruidsmeisje wordt: ontwerpster Dasha Zhukova, de vriendin van Chelsea-eigenaar Roman Abramovich.


,,We wisten snel wie het bruidsmeisje moest worden. We zijn goed bevriend met Dasha, ze is een schitterende vrouw en een zeer getalenteerde ontwerpster", liet Doronin zich ontvallen op life.ru.


Enkele maanden geleden lachte de woordvoerster van Naomi de geruchten over een nakend huwelijk nog weg. ,,Naomi is niet verloofd en heeft ook geen trouwplannen", klonk het in januari nog.


Hij is nog getrouwd
Een en ander kan te maken hebben met dat ene hinderpaaltje: Vladislav is nog getrouwd, al 21 jaar, en zijn vrouw Ekaterina (44) is niet op haar mondje gevallen. Ze hebben samen een dochter van veertien. Vorig jaar in maart gaf Ekaterina een interview aan News of the World waarin ze een beeld schetst van haar man, die toen in Moskou samenwoonde met Naomi.


,,Mijn man geniet van de roem en de glorie en het omgaan met alle grote sterren. Het is bovendien goed voor zijn zaken, en dat is wat telt voor hem. Hij heeft een aantal nieuwe bouwprojecten in het financiële hart van Moskou op stapel staan en de vrienden van Naomi zijn daarbij goede contacten".


,,Mijn man is een gereserveerde Rus die zakenpublicaties leest en houdt van traditionele Russische diners, met één of twee glaasjes champagne per week. Familieleden en vrienden van over de hele wereld bellen me om te vragen wat er in godsnaam aan de hand is met hem. Naomi toont een volslagen gebrek aan respect voor ons gezin. Vroeger meed Vladimir elke publiciteit. Jezelf te grabbel gooien, dat is in onze middens onaanvaardbaar. Al sinds mijn zestiende ben ik bij Vladimir, dat gooi je niet zomaar overboord. Zijn familie veroordeelt zijn affaire zeer formeel, zij zijn sterker dan ik."


'Naomi is amusement na het werk'
,,Wellicht wil mijn man zich wat amuseren na al het harde werk, misschien is het zelfs goed voor de zaken. Maar genoeg is genoeg. Hij is mijn man. Hij is rijk en vrijgevig, maar niet stom. Ik ben een vrouw van stand en ik zal me niet laten vernederen. Hoe zou die Naomi met mijn man kunnen trouwen, hij is nog getrouwd met mij."


Supermodel Naomi Campbell was nooit eerder getrouwd. Ze was midden jaren negentig verloofd met U2-bassist Adam Clayton, maar dat feest ging niet door. Ze had relaties met onder meer Flavio Briatore, Mike Tyson, Robert De Niro, P. Diddy, Joaquin Cortes, Kid Rock en Usher

Bijzondere huwelijken dankzij aswolk

De aswolk die als gevolg van een vulkaanuitbarsting in IJsland het luchtverkeer op een laag pitje houdt, heeft inmiddels voor een aantal bijzondere huwelijken gezorgd.

Een Slowaaks stel trof het erg goed. Zij verbleven in een hotel in Taiwan en kregen van het hotel hun huwelijk helemaal cadeau. De twee hadden in hun thuisland een huwelijk geregeld, maar konden hier vanwege de sluiting van het Europese luchtruim niet tijdig heen. Ze waren namelijk al zes dagen langer dan gepland op het eiland.

Dat ze hun eigen bruiloft zouden missen was voor het stel zo erg, dat ze ervan moesten huilen. De hotelmanager bood daarop prompt aan om in Taiwan een bruiloft te organiseren. Voor de ceremonie werden wat geestelijken uitgenodigd en ook waren zo’n honderd gasten aanwezig. Veel van de gaten waren Europeanen die eveneens in Taiwan gestrand waren.

Een stelletje uit Australië was iets minder gelukkig; zij zouden naar Engeland vliegen om in de nabijheid van hun familie te trouwen, maar op het moment dat ze in Dubai waren, gooide de aswolk roet in het eten. Ook hier schoot het hotelpersoneel te hulp, maar op een net iets andere manier. De lobby van het hotel werd helemaal opgetuigd en met behulp van een laptop en een projector werd een videoverbinding met Londen gelegd. Via Skype konden de gasten daar de ceremonie volgen.

woensdag 21 april 2010

Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture verhuisd

Op 15 april heeft Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture haar deuren op Nassauplein 9a in Tilburg geopend.

Droomjurk
De afgelopen 11 jaar maakten Marie-José, en haar medewerkers, al de dag van menig bruidje compleet door haar de jurk van haar dromen te bezorgen.

Meer ruimte, service en comfort
Om de uitgebreide collectie nóg beter uit te laten komen en de aanstaande bruiden van nog meer service en comfort te laten genieten, is de bruidsmodezaak verhuisd naar een grotere locatie met volop gratis parkeergelegenheid:

Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture
Nassauplein 9a
5046 PA Tilburg
013-5440704
(naast “t Zolderke“ kruising Ringbaan West/ Lage Witsie Baan)

dinsdag 20 april 2010

Alicia Keys en Swizz Beatz verloofd?

Nu het huwelijk van Swizz Beatz met Mashonda officieel ten einde is. Lijkt het er op dat Alicia Keys haar verloving binnenkort bekend gaat maken.

In de VS gaan er geruchten dat Alicia en Swizz verleden week al verloofd zijn.
Er zijn foto's opgedoken met Ms. Keys, she is rocking haar verlovingsring.


Swizz Beatz was verleden week in het nieuws omdat er een dame (jumpoff)uit Moskow claimde dat ze al een tijd een relatie had met de producer!
Nog erger,hij zou 2 jaar geleden zaad hebben achtergelaten in Moskou!


Daaruit is een lieftallige nu 2 jaar oude dochter geboren. Alicia schijnt zich van deze vermeende roddel dus niks aan te trekken. 2 be continued!
Op zaterdag 8 mei geeft Alicia Keys een concert in GelreDome in Arnhem.
De New Yorkse zangeres heeft een tour gepland in Europa in verband met de promotie van haar laatste album The Element of Freedom.

maandag 19 april 2010

Christina Applegate gaat trouwen

De Amerikaanse actrice Christina Applegate en haar Nederlandse vriend Martijn Lenoble gaan trouwen. Volgens de manager van Applegate is het duo al verloofd sinds Valentijn.

Het is nog niet bekend wanneer het koppel in het huwelijksbootje stapt. Beiden waren eerder al eens getrouwd.

Christina Applegate werd beroemd dankzij haar rol als Kelly Bundy in de tv-serie 'Married with children'. Ze speelde de hoofdrol in de serie 'Samantha Who?' en heeft net de opnames van de komedie 'Going the distance' achter de rug. In 2008 kreeg ze te horen dat ze borstkanker had en liet ze haar twee borsten amputeren.

Haar verloofde Martijn Lenoble is een Nederlandse basgitarist. Hij speelde in de bands Prono for Pyros, The Cult en Jane's Addiction. Momenteel werkt hij aan eigen materiaal.

Trouwen in kasteel van Dracula

Het kasteel van Bran in Roemenië, beter bekend als het kasteel van Dracula, wordt in de toekomst opengesteld voor trouwpartijen. Voor een bedrag van ongeveer 500.000 euro kan de locatie worden afgehuurd voor een trouwerij met maximaal vijftig gasten. Dat meldde de Roemeense televisiezender Antena 3 zondag.

Het eerste bruidspaar heeft zich al gemeld bij de huidige eigenaren van het Dracula-slot, aartshertog Dominic Habsburg en zijn beide zusters. Volgens de familie wordt er wel geselecteerd wie er wel of niet kan trouwen in het kasteel. Aangezien het feestvierende gezelschap toegang krijgt tot vrijwel het gehele onderkomen van de familie, dienen de gegadigden en hun gasten van onbesproken gedrag te zijn.

De familie Habsburg heeft het kasteel in 2006 teruggekregen van de Roemeense overheid. De jaren erna is het grondig gerenoveerd en weer teruggebracht in oorspronkelijke staat. Sinds vorig jaar is het deel weer opengesteld voor het publiek.

De man die model stond voor de romanfiguur Dracula, de uiterst wrede krijgsheer Vlad Tzepes (1431-1476), zou in het kasteel hebben gewoond.