woensdag 18 november 2009

21 november OPEN HUIS Maricovers Bruidsmode

Op zaterdag 21 november houden wij OPEN HUIS van 10 tot 17 uur.
Wil je onze huisshow bijwonen? Bel ons van tevoren even om een plekje te reserveren (€ 3,- p.p.)

www.maricovers.nl

maandag 16 november 2009

"Prins William en Kate trouwen in 2012"

De Britse prins William en zijn vriendin Kate Middleton zouden in 2012 gaan trouwen. Dat beweert althans de Britse krant The Daily Mail.
William heeft Kate nog niet ten huwelijk gevraagd, maar het jaar 2012 zou nu druk besproken worden binnen het Britse paleis.

In 2012 viert koningin Elizabeth II immers haar diamanten jubileum. Dan zit ze 60 jaar op de troon, maar de Britse koningin heeft al laten weten dat ze niet al te veel in de spotlights wil staan. Een huwelijk tussen het prinsenpaar zou de aandacht dus wat kunnen afleiden van de koningin.

“Het zou het perfecte moment zijn om William en Kate voor te stellen als de toekomstige koning en koningin", aldus een bron bij de Koninklijke familie.

Een Weddingplanner: decadent en duur?

Dat imago heeft een Weddingplanner eigenlijk wel. Het inhuren is decadent, de totale organisatie (die je het liefst zelf doet) wordt uit handen gegeven of genomen, het overzicht over de gang van zaken is zoek en waarschijnlijk het ergste van alles: er moet nog (véél!) voor betaald worden ook!

Wie kent de film niet die in 2001 uitkwam met Jennifer Lopez in de hoofdrol. Zij mocht voor een (hoe kan het ook anders) financieel vermogend bruidspaar de bruiloft organiseren. Vanaf dat moment was de toon gezet voor Weddingplanners; just for the rich and famous!

Echter; het achterliggende verhaal wordt hierdoor wel over het hoofd gezien! Want in nauw overleg worden de wensen van het bruidspaar uiteen gezet binnen het te besteden budget! Uiteindelijk bepalen zij hoe de bruiloft er uit komt te zien. De Weddingplanner komt met adviezen en ideeën, maar de uiteindelijke keuze ligt bij het bruidspaar. De Weddingplanner REGELT dat voor ze.

Meer over het artikel Een weddingplanner: Decadent en duur?

Ingestuurd door Inge Bergakker
www.seedsoflove.nl

Gaat Janet Jackson Trouwen?

Janet Jackson en Jermaine Dupri zouden helemaal niet uit elkaar zijn maar zelfs van plan zijn te gaan trouwen.

In juli gingen er verhalen dat Janet en Jermaine na zeven jaar een punt achter hun relatie hadden gezet.
Maar volgens de allernieuwste geruchten is daar niets van waar. Sterker nog, het stel zou elkaar volgend jaar het ja-woord geven, meldt Ok. Volgens een bron dichtbij het stel hopen de andere Jacksons vurig dat ze Jermaine officieel in de familie mogen verwelkomen.

De geruchten dat het stel uit elkaar is, worden afgedaan als totale onzin. Jermaine zou zijn geliefde na de dood van Michael gewoon wat ruimte hebben gegeven om het verdriet te verwerken.