vrijdag 26 februari 2010

Simon Cowell gaat trouwen

Simon Cowell is verloofd met zijn vriendin Mezhgan Hussainy. De geruchten dat de bedenker van het populaire tv-programma 'X Factor' ging trouwen deden al eerder de ronde. Hussainy heeft het nieuws nu bevestigd tegenover de Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online.

Cowell en Hussainy leerden elkaar enkele jaren geleden kennen achter de schermen van het tv-programma 'American Idol'.
In eerste instantie waren de 50-jarige Brit en de 36-jarige Afghaanse slechts vrienden. Toen Cowells relatie op de klippen liep, groeiden de twee al snel dichter naar elkaar toe. Zij gaan nu bijna een jaar met elkaar en wonen samen, aldus Radar Online.

Smulders verzorgt het huwelijk van Yolanthe en Wesley

Anouk Smulders gaat het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen verzorgen. De 35-jarige presentatrice gaat dit niet alleen doen. "We zijn met een heel team", vertelde ze in RTL Boulevard.

Twee jaar geleden zette Smulders samen met twee andere dames een evenementenbureau op.
Het voormalige model mag hierover echter niet op televisie uit de school klappen. Smulders heeft een geheimhouding getekend.


"Ik kan er geen woord over zeggen. Misschien hoor je er met terugwerkende kracht wat over", liet ze collega Albert Verlinden weten.
Of manlief fotograaf Edwin Smulders de kiekjes van het huwelijk zal verzorgen is onbekend. Ook de datum van de bruiloft is nog steeds niet bekendgemaakt.

donderdag 25 februari 2010

BNN-presentator Sander Lantinga gaat trouwen

Sander Lantinga gaat volgend jaar zomer trouwen, dat heeft hij bekend gemaakt in de Coen&Sander Show. De dj heeft zijn vriendin tijdens hun vakantie ten huwelijk gevraagd.


De BNN-presentator en zijn vriendin wonen al langer samen, maar willen hun liefde bekronen met een groot feest. Het koppel is heel erg blij en heeft het goed gevierd.

woensdag 24 februari 2010

Pussycat Doll Nicole wil trouwen met ex-vriend

Pussycat Doll Nicole Scherzinger en haar ex-vriend Lewis Hamilton zijn weer terug bij elkaar. Iets meer dan een maand geleden verbraken de twee hun relatie om hun drukke agenda's, maar blijkbaar hebben de twee een cursus plannen gevolgd. Nicole en Lewis showden openlijk hun tweede verliefdheid tijdens een shopsessie in Hollywood en lieten zelfs het woord trouwen vallen.

Volgens de Britse krant The Sun kan Nicole haar geluk niet op nu ze weer terug is bij haar Formule 1-racer. De twee konden niet van elkaar afblijven in het winkelcentrum van Hollywood. Uit de mond van een verkoopster tekent de krant op, dat Nicole en Lewis zelfs huwelijkplannen hebben.


Toen de verkoopster de Pussycat Doll-zangeres vroeg of ze op zoek was naar iets bijzonders, giechelde Nicole: "Dit jaar... mijn trouwjurk."


Een vriend van het stel bevestigt aan de krant: "Ze hadden een moeilijke beslissing genomen en kregen beide haast meteen na de breuk spijt van hun beslissing."

Het is nu mogelijk om in Barendrecht op een andere locatie te trouwen dan gebruikelijk

In Barendrecht kunnen verliefde verloofden vanaf nu ook trouwen op andere locaties dan het gemeentehuis of de watertoren. Dat maakt de gemeente dinsdag bekend.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten dat het mogelijk moet zijn om op een andere locatie te trouwen dan gebruikelijk, onder meer vanwege de toenemende behoefte van bruidsparen om op een alternatieve locatie te trouwen.

Meer over dite artikel trouwen in Barendrecht

Trouwen op zelf gekozen locatie in de gemeente Bronckhorst

Trouwlustige stellen in de gemeente Bronckhorst kunnen straks zelf kiezen waar ze de plechtigheid laten voltrekken.
Dat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten.

Lees verder over trouwen in de gemeente Bronckhorst

maandag 22 februari 2010

Trouwplannen aan kraambed Wendy van Dijk?

Sem van Dijk, de 7-jarige zoon van de net opnieuw bevallen Wendy van Dijk, had tijdens het kraambezoek van zijn vader Xander en diens eveneens net bevallen nieuwe vriendin Sophie, de leukste opmerking.

„Als ze groot zijn kunnen papa’s nieuwe baby Dex en mama en Erlands babydochtertje Lizzy misschien trouwen. Dan zijn we helemaal een grote familie.”

De trouwplannen aan het kraambed leverden veel gelach op. Xander: „Het was een beetje moeilijk uit te leggen dat dat een beetje gecompliceerd zou zijn. Dus we hebben het maar zo gelaten. Ik heb wel een heel gerust gevoel dat de situatie nu zo rooskleurig is. Wendy is gelukkig met nieuwe partner Erland en heeft een kindje van hem. Ik ga trouwen met Sophie en wij hebben ons babyzoontje. Eind goed, al goed. Sem voelt dat ook. Voor hem is het heel geweldig. Kinderen op school krijgen er of een zusje of een broertje bij. Hij heeft bijna tegelijk Dex en Lizzy gehad. En dan zijn er natuurlijk nog de twee dochters uit het eerdere huwelijk van Erland.”

Wendy van Dijk beviel vrijdagavond rond een uur of acht ’s avonds in het ziekenhuis van de kleine Lizzy (3500 gram). Maar dat ging zo voorspoedig dat Wendy, Erland en het kleine meisje al de volgende ochtend naar huis mochten. ’s Middags was er al het eerste kraambezoek en hing Erland de naam Lizzy in roze en witte ballonnen buiten hun huis in Nigtevecht. Xander: „Sem belde zelf op: we moesten meteen komen kijken. Lizzy was zo lief en schattig. Wendy en Erland hadden meteen al een huis vol mensen. De moeder van Wendy reddert en regelt alles. Zij heeft ook op Sem gepast toen Wendy en Erland in het ziekenhuis waren.”

Met Xanders aanstaande Sophie en hun zoontje Dex gaat het, nadat ze alle twee een paar dagen met bacteriële infecties in het ziekenhuis waren opgenomen, een stuk beter. „We zijn dit weekend ook helemaal vrij geweest. Op kraambezoek bij Wendy was Dex zijn eerste grote reis. Hij moest er helemaal van huilen. Sem had het druk. Hij is een verantwoordelijk mannetje en holde van Lizzy naar Dex. Sophie en ik hebben het nu zo geregeld dat ik ’s nachts veel aan de baby doe, dan kijk ik schaatsen terwijl ik hem de fles geef. Sophie is overdag aan de beurt.”

Wendy en Erland zijn „heel gelukkig” met hun nieuwe spruit en beklemtonen dat de bevallig uitstekend is verlopen. De kersverse vader: „We gaan de komende dagen niets doen en alleen maar genieten van ons gezin.”

Wendy vertelde eerder verrast te zijn geweest met de zwangerschap van Lizzy. „We waren op vakantie. Ik had net een miskraam gehad, maar ik bleef me maar zwanger voelen. Misselijk en niet lekker. Dan is zo’n nieuwe zwangerschap echt een cadeautje.”

Lizzy, die enorm op Erland lijkt, is iets vroeger geboren dan verwacht. Wendy (39) was eind februari uitgerekend.

Hilary Duff gaat trouwen

Hilary Duff is verloofd met haar vriend, ijshockeyer Mike Comrie. Dit meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De geruchten gingen al enige tijd en nu is bevestigd dat de twee gaan trouwen. "Ze zijn al meer dan twee jaar bij elkaar en zijn erg blij om nu dit goede nieuws te brengen", zegt een woordvoerder van de actrice.

De 29-jarige Mike Comrie ging tijdens een vakantie op Hawaï op zijn knieën voor de 22-jarige Duff. Wanneer de bruiloft plaatsvindt, is nog niet bekend.