donderdag 30 juli 2009

Trouwen op 09-09-09 in Woerden erg populair.

Wie graag in zijn trouwdatum drie negens wil hebben, moet er snel bij zijn.
Trouwen op 9 september van dit jaar is erg populair. Ondanks dat de trouwdatum op een woensdag valt, is het in De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater en Woerden nu al dringen om nog een plek te kunnen bemachtigen.

Normaal gesproken is woensdag een rustige dag voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. ,,Wij hebben op woensdag zelfs bijna nooit huwelijken,’’ zegt een woordvoerster van Montfoort. ,,Heel opvallend dan ook dat we er nu al vier hebben staan.’’

In De Ronde Venen is trouwen op 9 september niet meer mogelijk als het aanstaande bruidspaar nu nog de afspraak moet maken. ,,Nee, dat zit er niet meer in,’’ stelt een woordvoerster. ,,We zitten dan al helemaal vol.’’ Vijf bruidsparen zijn van plan die dag te trouwen.

,,Ieder uur kan iemand trouwen, dus we hebben hier nog wel plaats,’’ zegt een woordvoerder over de situatie in Oudewater. Om elf uur, half twee en half drie staan tot dusver huwelijken gepland.

Woerden ten slotte biedt tot dusver al plaats aan vier paren. Daarmee is nog wel plek voor een nieuw bruidspaar. Maar ook hier is het druk. ,,Vergelijkbaar met een vrijdag,’’ weet de woordvoerder. Doorgaans is dat de populairste trouwdag. ,,Op woensdag trouwen normaal gesproken alleen kleuterjuffen. Dat is makkelijk omdat de kinderen dan toch al een vrije middag hebben.’’

woensdag 29 juli 2009

De populairste nummers voor openingsdans op huwelijk

De keuze van een liedje voor de openingsdans blijft één van de lastigste beslissingen voor een bruidspaar. De Britten hielden een poll bij 2.000 mensen die huwelijken organiseren. Zij moesten de nummers uitkiezen die het vaakst aangevraagd worden. De Telegraph publiceerde de tien meest gekozen liedjes. Misschien wel een bron van inspiratie voor toekomstige bruidsparen onder de HLN-lezers.


Op nummer één staat het nummer 'Amazed' van de Amerikaanse band Lonestar (zie filmpje). Die song was vooral een groot succes in de hitlijsten van de countrymuziek. Op de tweede plaats staat een veel bekendere hit: 'I Don't Wanna Miss A Thing' van Aerosmith. De anders zo kritische Simon Cowell, bekend van 'American Idol', noemde het nummer "één van de beste songs aller tijden".


Shania Twain staat met twee nummers in de top-10. Andere weinig verrassende namen zijn Bryan Adams, Robbie Williams en Take That.

dinsdag 28 juli 2009

Kunstenaar vraagt aandacht voor groepshuwelijk

Vrijdag zal er, op initiatief van kunstenaar Francisco Camacho, een groepshuwelijk worden gesloten.

Francisco Camacho, kunstenaar en initiatiefnemer van het Groepshuwelijkenproject, zal met twee mensen trouwen. De kunstenaar wil met het te sluiten van contract duidelijk maken dat een groepshuwelijk niet over dezelfde rechten beschikt als een klassieke monogame relatie of een geregistreerd partnerschap. De leden van het groepshuwelijk hopen spoedig een rechtszaak te starten om dezelfde rechten te kunnen verkrijgen als een gewoon getrouwd koppel of geregistreerde partners.

Meer over het groepshuwelijkproject

maandag 27 juli 2009

Arie Boomsma gaat trouwen in Californië

EO-coryfee Arie Boomsma gaat deze zomer trouwen in Californië. Dat vertelde de presentator maandagavond in de uitzending van RTL Boulevard.

Hij wilde niet zeggen waar hij precies gaat trouwen, maar de trouwerij zal volgens hem niet plaatsvinden in Las Vegas.
Ook een datum noemde hij niet. Boomsma en zijn vriendin Kieu kennen elkaar al ruim tien jaar.


De 35-jarige Boomsma presenteert al jarenlang allerlei programma's voor de Evangelische Omroep (EO), waaronder het programma 40 dagen zonder seks.
De domineeszoon werd eerder dit jaar enkele maanden geschorst omdat hij schaars gekleed geposeerd had voor het blad Linda.

Ex Peter Andre wil trouwen met bokser

Jordan de ex van Peter Andre heeft haar zinnen gezet op kooibokser Alex Reid. Zodra haar scheiding van Peter achter de rug is, wil ze zich verloven met de kleerkast. Vrienden van het glamourmodel waren geschokt toen ze er getuige van waren hoe Jordan Alex ten huwelijk vroeg, vlak nadat hij een furieus telefoontje van zijn vriendin Marie Thronton had gekregen.

Het voorbije weekend had de Britse gespecialiseerde pers een vette kluif aan Jordan en haar nieuwe verovering. In een hotel in Liverpool zouden ze de nachtrust van andere gasten hebben verstoord met hun luidruchtig gerampetamp.

Toch ontkennen zowel Jordan als Alex dat er iets gaande is tussen hen. Een woordvoerster van Jordan stelt dat Reid is ingehuurd als lijfwacht van Jordan tijdens haar promotournee voor haar jongste roman. Volgens Reid delen ze een passie voor gevechtsporten. "Katie heeft veel belangstelling in krijgskunsten, en daar praten we veel over. We zijn niet meer dan goeie vrienden".

Dansend bruidspaar steelt show in kerk

Kevin Heinz en Jill Peterson hebben van hun trouwpartij echt wel de mooiste dag van hun leven gemaakt. Het verliefde stel wilde wel eens uitpakken en stapte niet zomaar naar het altaar. Neen, het stel danste zich een weg naar de pastor. De trouwers op de dansvloer van de kerk zijn intussen ook een echte hit geworden op YouTube. Al meer dan vijf miljoen kijkers hebben genoten van hun danspasjes in de kerk van Saint Paul in Minnesota.


Het spektakel begint met de bruidsmeisjes op het nummer ’Forever’ van Chris Brown en zo gaat het nog vijf minuten door. De bruid en bruidegom konden alvast op een stevig applaus rekenen van de aanwezigen. Meer nog, Peterson en Heinz haalden met hun stunt ook de populaire televisieprogramma ’Today Show’ van NBC. Daarin vertelde Peterson dat het haar idee was. "Alleen mijn ouders wisten hier van. Voor de andere aanwezigen was het een complete verrassing", aldus Peterson. "Ik hou van dansen, het is een prima manier om jezelf te uiten en je wordt er ook vrolijk van. Ik wilde dit altijd al doen!" Haar kersverse man is vooral blij dat hij zich niet blesseerde. Het koppel verraste ook de bruidsjongens en meisjes. Pas anderhalf uur op voorhand werden ook zij op de hoogte gebracht. Het moest immers een verrassing blijven. Het ganse gevolg oefende welgeteld een keer voor ze de kerk op stelten zetten.Bedank je bruiloftgasten op wel een hele originele manier!

Miniatuurtje heeft die eigenwijze drankjes voor cafés, discotheken, trendy clubs, strandtenten en hippe horecazaken. Maar ook voor feesten en partijen, bruiloft, bedankjes of verjaardag je kunt het zo gek niet bedenken je eigen shooter met persoonlijk etiket/foto.
Breng eens een bezoek op de website. www.miniatuurtje.nl voor meer informatie.