woensdag 24 maart 2010

Yolanthe en Wesley Sneijder trouwen in Toscane

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn al hun vrienden en kennissen Save the Date-berichtjes aan het sturen. Omdat het geheim daarmee moeilijk te bewaren wordt, maken de twee nu de huwelijksdatum bekend.

„Het wordt het derde weekend van juli. En we geven elkaar het jawoord op een superromantische plaats in Toscane”, vertelt de aanstaande bruid.
Dat is vlak na het WK in Zuid-Afrika en een week nadat Charlotte Zenden en voetballer John Heitinga gaan trouwen. Wesley en Yolanthe zijn al op een castillo gaan kijken en als de weddingplanners, onder wie Patrick Kluiverts echtgenote Rossana Lima, de zaken hebben geregeld zullen ze meer details bekendmaken.

In het Weekblad Privé staan deze week exclusieve foto’s van de supriseparty die Wesley voor de 25e verjaardag van Yolanthe organiseerde. Hij ontvoerde zijn aanstaande naar de partyboot van de Supperclub.

Eerder had hij haar in het Amstel Hotel een schitterende witte creatie van Versace cadeau gedaan. Yolanthe dacht dat ze samen met Wesley naar een door hem afgehuurde strandtent in Zandvoort zou gaan. Maar op de partyboot wachtten al haar vrienden.

Rosalie van Breemen gaat trouwen

Rosalie van Breemen gaat trouwen met man nummer drie. De ex van acteur Alain Delon en brillen miljonair Alain Afflelou is nu gevallen voor een Amerikaanse zakenman. „We hebben elkaar in november ontmoet, en zijn sindsdien altijd samen”, vertelt Rosalie stralend. „Dit is van hogerhand besloten.”


Rosalie, die in Frankrijk woont, is even in Nederland voor haar boek: En ze leefde nog lang en gelukkig. Over ’succesvol scheiden’. Verbitterd na haar twee mislukte liefdesgeschiedenissen is ze zeker niet; met Robert Agostinelli gaat ze de sprong weer wagen.

De elegante superslanke Nederlandse glimlacht: „Ik heb het idee dat het met hem heel anders wordt. Echt. Ik wist niet dat zoiets bestond.” Vol geluk laat Rosalie haar prachtige verlovingsring om de ringvinger van haar linkerhand zien, met een grote azuurblauwe steen. Ze vertelt: „In februari heeft hij me gevraagd. ’Rosalie, ik kan niet zonder jou leven, wil je mijn vrouw worden?’ vroeg hij. Ik heb ’ja’ gezegd. Het was voor mij geen kwestie dat ik niet opnieuw wilde trouwen, ik dacht alleen dat gebeurt niet meer, niet in deze incarnatie. Voor hem was dat precies hetzelfde. We waren allebei happy single.”

Prinses Amalia bruidsmeisje bij huwelijk Victoria

Prinses Amalia, de oudste dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima, is bruidsmeisje bij het huwelijk van de Zweedse troonopvolgster prinses Victoria met sportschoolhouder Daniel Westling deze zomer.

Dat meldden ingewijden dinsdag.
Victoria is al peetmoeder van de Nederlandse erfprinses Amalia.


De Zweedse prinses en Westling zullen op 19 juni in Stockholm trouwen. De voorbereidingen voor het Koninklijke huwelijk zijn al in volle gang.