dinsdag 27 april 2010

Brad en Angelina plannen bescheiden trouwfeest

Brad Pitt en Angelina Jolie gaan dan toch trouwen. Het sterrenkoppel wil de trouwpartij heel besloten en bescheiden houden. Pottenkijkers zijn ongewenst en ze willen ook vermijden dat ze er achteraf van worden beschuldigd veel geld over de balk te gooien.

Geen braspartij
"Brad en Angelina zijn enorm op hun privacy gesteld. Ze vinden het ook heel belangrijk dat ze bescheiden blijven en hun geld niet verbrassen. Een trouw op een of ander Caribisch strand met honderden gasten zit er dus niet in", aldus een vriend van het sterrenkoppel in het magazine OK!.


Op vraag van de kinderen
Naar verluidt besloten Brad en Angelina, die sinds 2005 samen zijn, alsnog te trouwen omdat hun kinderen daar maar bleven om vragen. "Maddox vraagt al jaren dat ze zouden trouwen. Maar onlangs hebben Shiloh en Zahara zich daar bij aangesloten en Pax kan niets cooler bedenken dan dat hij de ringen mag dragen bij de bruiloft", aldus een insider.


Angelina (34) en Brad (46) wisten al een hele tijd dat hun zes kinderen vragen zouden beginnen stellen over het feit dat hun ouders niet getrouwd zijn.


Achterstevoren
"Meestal worden mensen verliefd en dan draait alles rond het huwelijk. Kinderen komen later. Wij hebben alles achterstevoren gedaan. Maar vroeg of laat zullen de kinderen ons vragen om te trouwen. Je kent dat. Ze zien een film en beginnen vragen te stellen als 'waarom zijn Shrek en Fiona getrouwd en jullie niet?'".