donderdag 3 december 2009

Bruidegom twittert tijdens huwelijk

Op het hoogtepunt van de mooiste dag van zijn leven, het moment waarop normale mensen hun huwelijksvoltrekking bezegelen met een kus, pakte Dana Hanna zijn mobiele telefoon om de relatiestatus op zijn Facebook-pagina aan te passen en om via Twitter te laten weten dat hij zojuist getrouwd was.

Hanna uit de Amerikaanse staat Maryland, plaatste een video van het huwelijk zelf op YouTube en verklaarde dat het om een grap ging. “Het was grappig bedoeld. Zoveel gebruiken we Facebook nu ook weer niet,” schreef hij bij het filmpje.

Op Twitter schreef hij vanaf het altaar: “Sta op het altaar met @TracyPage waar ze een seconde geleden mijn vrouw werd! Moet nu gaan, tijd om mijn bruid te kussen. #weddingday.”

Op kritiek van mensen die het filmpje zagen, reageert hij op zijn twitter @The SoftwareJedi: "Jullie begrijpen het niet. Ik had lol op MIJN bruiloft!"
Bekijk het filmpje van het huwelijk hieronder.

woensdag 2 december 2009

7 februari 2010 Bruidsbeurs Nienoord

Op zondag 7 februari 2010 wordt in de Koetsuyizen op het Landgoed Nienoord te Leek de 4e editie gehouden van de Bruidsbeurs Nienoord. In de sfeervolle zalen van het Rijtuigmuseum zullen enkele tientallen bedrijven zich presenteren. Ook is er een professionele show van kleding voor zowel bruid als bruidegom. De beurs is open van 11 tot 17 uur en de shows zijn om half 12, half 2 en half 4.
Vrijwel alle facetten voor de perfecte huwelijksdag zijn aanwezig op deze gratis toegankelijke beurs. De beurs is niet alleen voor aanstaande bruidsparen, ook mensen die binnenkort een huwelijksjubileum of iets anders te vieren hebben kunnen op deze beurs terecht om zich te oriënteren. Bedrijven die zich hier willen presenteren kunnen zich aanmelden via www.bruidsbeursnienoord.nl.

Chelsea Clinton gaat trouwen

Chelsea Clinton, de dochter van Hillary en Bill Clinton, heeft zich verloofd met de bankier Marc Mezvinsky.

Het stel gaat in de zomer van 2010 trouwen. Dat maakten ze vrijdag bekend in een email naar hun vrienden.
Chelsea (29) en Marc (31) hebben nu twee jaar een relatie. De dochter van de Amerikaanse ex-president Bill Clinton is enigkind.

maandag 30 november 2009

Acteur Tom Arnold gaat voor de vierde keer trouwen

Acteur Tom Arnold is voor de vierde keer in het huwelijksbootje gestapt. Arnold trouwde met Ashley Groussman in Maui op Hawaï.

Het paar ontmoette elkaar vorig jaar in april. "Ik wist vanaf het eerste moment dat als Ashley verliefd op me zou worden ik me nooit meer ergens zorgen over hoefde te maken", schreef de 50-jarige Arnold op de Amerikaanse website Weddingchannel. Ook zijn geliefde is blind van verliefdheid. "Ik ben de meest gelukkige vrouw van de wereld."

Arnolds vorige huwelijk met zijn dertien jaar jongere echtgenote Shelby Roos liep na vier jaar op de klippen. De acteur was eerder getrouwd met de bekende Amerikaanse actrice Roseanne Barr. Samen speelden zij jarenlang in de populaire, naar haar vernoemde, sitcom. De twee tv-sterren scheidden in 1994 na vier jaar huwelijk. Een jaar later trouwde hij met de bekende visagist en kapster Julie Lynne Champnella. Dat huwelijk strandde ook na vier jaar.

Tom Arnold is niet alleen bekend van Roseanne. De acteur speelde in films als 'True lies', met Arnold Schwarzenegger, en 'Nine months' met Hugh Grant.

Robbie Williams ontkent verloving

Robbie Williams heeft op zijn officiële website een bericht achtergelaten waarin hij zegt niet verloofd te zijn.

Eerder liet ik je weten dat Robbie zijn vriendin Ayda tijdens een radio interview ten huwelijk vroeg. Direct daarna liet het management weten dat het een grap was. Zijn moeder daarentegen verklaarde dat een huwelijk tussen de twee dichtbij was.

Met de ontkenning van Robbie komt het nu op een 2-1 in het voordeel van Robbie. Wat denk jij? Heeft hij spijt van zijn actie of was het echt een grap?