donderdag 17 juni 2010

Zweden warmt zich op voor koninklijk huwelijk

Er hangt liefde in de straten van Stockholm: zaterdag trouwen de Zweedse kroonprinses Victoria (32) en haar vroegere fitnesstrainer Daniel Westling. Nu al oefent de hoofdstad volop voor het Koninklijke huwelijk, het eerste sinds dat van koning Carl Gustav en de Duits-Braziliaanse Silvia Sommerlath in 1976.

Nieuwsgierige Zweden volgen vol belangstelling de oefeningen van de Koninklijke wacht. En wie veel geluk had, kon bij de kathedraal zelfs een glimp van de prinses opvangen.


Stockholm is vastbesloten zich van zijn mooiste kant te laten zien aan de wereld. Zo worden 40.0000 rozen, lelies en andere bloemen ingevlogen vanuit Colombia. Maar toch zal het feest relatief sober blijven. Het land is immers nog aan het bekomen van de zwaarste recessie sinds de oorlog. Bovendien zal de koning zelf zowat de helft van kosten betalen.

woensdag 16 juni 2010

Wesley Sneijder verandert zijn achternaam na huwelijk

Wesley Sneijder zal na het WK in Zuid Afrika door het leven gaan met een andere achternaam. In de Story is te lezen dat de 26-jarige middenvelder gedeeltelijk de naam van zijn vrouw overneemt. Na hun huwelijksreis in Toscane, Italië, zal de Internazionale-speler door het leven gaan als Wesley Sneijder Cabau.

Yolanthe Cabau van Kasbergen wil hiermee een Spaanse traditie voort zetten. In het Europese land is het normaal dat de kinderen zowel de naam van de vader als van de moeder dragen. In dit geval laat de 25-jarige actrice, geboren op Ibiza, de naam van haar moeder vervallen.

Het is nog onbekend of Wesley deze naam ook op zijn shirt laat zetten bij Oranje en Inter. “Wesley gaat ook Sneijder Cabau heten. Hij wil straks niet de enige in ons gezin zijn die enkel Sneijder heet met zijn achternaam”, aldus Yolanthe, die haar man door het WK langer moet missen dan ooit.

Onno Hoes de echtgenoot van Albert Verlinde voor even Babs

Gedputeerde Onno Hoes heeft zich voor even laten omdopen tot Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke stand.

De politicus en echtgenoot van presentator Albert Verlinde uit Cromvoirt liet via Twitter weten dat hij officieel zou worden benoemd als ambtenaar van de burgerlijke stand.

Hoes liet weten via het internetmedium: 'Op weg naar de rechtbank om beëdigd te worden als ambtenaar van de burgerlijke stand zodat ik mijn collega Cor binnenkort kan trouwen'.

dinsdag 15 juni 2010

Huwelijk Yolanthe en Wesley door Paul de Leeuw voltrokken?

Er gaan geruchten rond dat niemand minder dan Paul de Leeuw Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder eind juli gaat trouwen in Italië! Vooralsnog zijn deze berichten niet bevestigd, maar op zich komende deze geruchten van betrouwbare bronnen en zouden wel eens op waarheid kunnen berusten…

Yolanthe liet deze week een tatoeage zetten voor haar geliefde Wesley en kocht ook nog eens een puppy voor de speler van het Nederlands elftal, die vandaag van Denemarken won met 2-0. Een vrijgezellenfeest heeft Yolanthe er ook al opzitten. Details over het huwelijk wil het stel verder niet naar buiten brengen.

Dries Roelvink is vandaag in ondertrouw gegaan

Dries Roelvink en zijn verloofde Honoria zijn vandaag in ondertrouw gegaan.

Dit heeft Dries bevestigd. De zanger stapt op 8 september in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Honoria. Dries zal voor de tweede keer trouwen. In juni 2009 gingen Dries en zijn vrouw Luciënne na 22 jaar uit elkaar.

Eerder was Dries nog van plan om van de week vóór zijn huwelijk een reallifesoap te maken. RTL had aanvankelijk interesse maar zag toch af van het programma.