vrijdag 26 juni 2009

Gevangene ontsnapt tijdens penitentiair trouwverlof

De Amerikaan Manuel Victor Guzman (29) kreeg woensdag vier uur penitentiair verlof om te gaan trouwen. De veroordeelde inbreker zag echter zijn kans schoon om in die korte periode de benen te nemen. Niet alleen de politie, maar ook zijn aanstaande bruid zijn nu op zoek naar de man.

Niet opgedaagd
Toen Guzman na vier uur niet teruggekeerd was naar de gevangenis van Merced, Californië, belde de politie volgens The Merced Sun-Star naar de vrouw met wie hij zou gaan trouwen. Die meldde doodleuk dat haar aanstaande man niet was komen opdagen voor de trouwerij. "Ik heb geen idee waar hij uithangt", luidde het nog.

donderdag 25 juni 2009

Er was geen tijd om Farrah te trouwen

In een eerder bericht (maandag 22 juni) had ik het nieuws geplaatst over Farrah en Ryan dat ze na een jarenlange knipperlichtrelatie toch nog zouden gaan trouwen, maar vandaag kwam het slechte nieuws dat Farrah Fawcett is overleden op 62-jarige leeftijd als gevolg van kanker.

Je bent nooit te oud om te trouwen

Het Centraal Bureau voor de Statistiek voorspelt dat het aantal huwelijken zal gaan terug lopen als gevolg van de economische recessie. Woensdag trouwden in Etten-Leur Rieta Pluygers (79 jaar) en Henk van Gemert (73 jaar), zij trokken zich er helemaal niet iets aan van de economische recessie en CBS-voorspellingen.

Lees meer over dit artikel op Trouwen in Noord Brabant

Kikkers trouwen voor regen in India

De lokale bevolking van Mumbai heeft twee kikkers met elkaar laten trouwen om zo te proberen de regengoden gunstig te stemmen voor dit land. Dit was vandaag te lezen in de Times of India.

De ceremonie tussen de kikkers Raja en Rani werd dit weekend in een buitenwijk van het plaatsje Nagpur voltrokken. Dit alles onder het toeziend oog van honderden belangstellenden.

Het gebied heeft door het uitblijven van het regenseizoen te kampen met extreme droogte. Hierdoor loopt onder andere de landbouw sector gevaar.

Nu de kikkers getrouwd zijn is het wachten op de regen.

woensdag 24 juni 2009

Bloopers tijdens de mooiste dag van je leven

Er kan af en toe wel wat fout gaan tijdens de huwelijksceremonie. Als je gaat trouwen, kijk dan ook goed uit voor wat er gebeuren kan. Op dit filmpje een aantal bloopers die tijdens je huwelijk kunnen gebeuren.....
Veel kijkplezier...Nog meer huwelijkse humor

dinsdag 23 juni 2009

Renate Verbaan wil klein trouwen

Renate Verbaan wil haar huwelijk met Winston Gerschtanowitz waarschijnlijk klein houden. Maar dat is dan ook het enige waar ze al een beetje over uit is. "We hebben nog geen datum geprikt en ik weet ook niet wat voor trouwjurk ik wil", zegt de 29-jarige presentatrice.

Renate Verbaan weet ook nog niet wat voor een soort bruiloft ze wenst. Wel lijkt het haar leuk als haar zoontje Julian een rol krijgt in de trouwceremonie.
"Maar of dat als bruidsjonker zal zijn? Mijn zoon kennende kan ik dan achter onze trouwringen aan rennen. Zo'n sodemieter is het wel", aldus de presentatrice.

6 september 2009 Van der Valk Bruidsbeurs

De bruidsbeurs bij Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek is DE bruidsbeurs waar aanstaande bruidsparen alles kunnen regelen voor hun trouwdag.
Tijdens elke beurs zijn er volop bedrijven vertegenwoordigd die bijdragen aan de perfecte bruiloft.
Datum: 6 september 2009
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Kijk voor meer informatie op de website: www.bruidsbeursvhnoorden.nl

Bruidsbeurs: Weddingfair Landgoed Lemferdinge

Landgoed Lemferdinge is een prachtig landgoed, gelegen aan de rand van de bossen van Paterswolde. Met de verschillende ruimtes binnen in het landgoed, verdeeld over twee etages en de mooie grote tuin buiten, is het een unieke en sfeervolle locatie voor een weddingfair.

Kom naar de Weddingfair Landgoed Lemferdinge
en maak kans op een GRATIS klassieke trouwauto voor uw bruiloft !

Locatie: Landgoed Lemferdinge te Paterswolde

Datum: Zaterdag 19 september 14.00u - 20.00u
Zondag 20 september 11.00u - 17.00u

Entree: € 4.50 per persoon (incl. welkomsdrankje)
Extra's: Bruidsmode show, dansshow, live optredens.
Voor de kinderen is er een springkussen!
Meer informatie over deze bruidsbeurs: www.weddingfairlandgoedlemferdinge.nl

Meer bruidsbeurzen

maandag 22 juni 2009

Platina huwelijk in Zaltbommel

Een bijzonder huwelijksjubileum op maandag 22 juni in Zaltbommel. De 95-jarige Bram en de 90-jarige Rika de Visser, zijn 70 jaar getrouwd.
Meer over dit platina Huwelijk

Farrah Fawcett gaat trouwen

Ryan O'Neal en Farrah Fawcett gaan trouwen. Dat meldt het tijdschrift People maandag op zijn website. Actrice Fawcett, doorgebroken met de televisiehit Charlie's Angels, vecht al enige tijd tegen kanker en lijkt in een terminaal stadium te zijn gekomen. Volgens O'Neal heeft hij zijn zieke vriendin ten huwelijk gevraagd en heeft zij ja gezegd op zijn aanzoek. Eerder maakten ze er een beetje een grap van. Maar, hij had haar beloofd met haar te gaan trouwen. Wanneer het huwelijk gaat plaatsvinden, is nog niet duidelijk. Ze gaan trouwen zodra Farrah daartoe in staat is.

zondag 21 juni 2009

Sacha Baron Cohen is te druk om te trouwen

Sacha Baron Cohen, bekend van typetjes als Ali G, Borat en Brüno, heeft het te druk voor zijn eigen bruiloft. De Britse krant Daily Mail schrijft dat de komiek en zijn verloofde, actrice Isla Fisher, hun trouwplannen wederom in de koelkast hebben gezet.

Het stel is al zeven jaar bij elkaar en waren eigenlijk van plan om in augustus 2006 te trouwen. De twee zouden hun zinnen hebben gezet op een trouwlocatie in Italië. Dat bruiloftfeest ging niet door omdat de kosten te hoog werden.

Meer over de uitgestelde trouwplannen van Sacha Baron Cohen

Miljoenenbruiloft voor voetballer Rio Ferdinand

Rio Ferdinand wil misschien wel de eerste worden bij het WK Trouwen? De Manchester United voetballer geeft ruim 5,5 miljoen uit aan zijn huwelijk.

Hij gaat volgende week trouwen met zijn geliefde Rebecca Ellison. Ze hebben van woensdag tot en met maandag een resort afgehuurd in het Caraibisch gebied, melden Britse media.
Met een select gezelschap vlogen Rio en zijn aanstaande bruid per privé vliegtuig naar de trouwlocatie, de overige bruiloft gasten worden per eerste klas naar het eiland vervoerd. En hij betaalt alles zelf: de bruiloft is niet, zoals vaak voorkomt, 'verkocht' aan een tijdschrift voor een reportage.

Het aanstaande bruidspaar is zeven jaar samen en hebben twee zoons: Lorenz, die volgende maand drie wordt, en Tate van negen maanden oud.

Eerste zwaartekrachtloze bruiloft

Op enkele kilometers boven de Mexicaanse Golf heeft gisteren de eerste zwaartekrachtloze bruiloft plaatsgevonden. Twee Amerikaanse geliefden gingen trouwen aan boord van een speciale Boeing 727-200, maakten de organisatoren vandaag bekend.

Helemaal zonder problemen verliep de ceremonie niet. Zo bleek het gedurende de gewichtloosheid een beproeving om de lippen van bruid en bruidegom op elkaar te krijgen voor de huwelijkszoen. Toen de trouwring van één van de bruiloftgasten van diens vinger zweefde, bleek het een uitdaging te zijn om de zwevende trouwring weer te pakken te krijgen.

Alle aanwezigen hadden zich naar de gelegenheid gekleed. Zo droeg de bruid oorbellen in de vorm van planeten en een wit broekpak "in ruimtestijl". Draden moesten voorkomen dat het bruidskapsel van de vrouw uit model raakte. De gasten tooiden zich in blauwe overalls.

"Het was vreemder dan ik dacht", oordeelde de bruid naderhand. "Ik ben naar een hoop saaie bruiloften geweest, en wilde het zelf een keer anders doen." De mis werd opgedragen door ruimtetoerist Richard Garriott, die tevens mede-eigenaar is van het bedrijf dat de vluchten verzorgt.

Foto's van deze bijzondere bruiloft