donderdag 5 november 2009

Yolanthe en Wesley willen trouwen

Na acht maanden relatie is het tijd om de balans op te maken voor Yolanthe en Wesley. Aan Grazia vertelt de 24-jarige presentatrice/actrice over hun toekomstplannen: “Wesley is natuurlijk al getrouwd geweest,maar hij vroeg me laatst: ‘Yo, wil je ooit nog trouwen?’ En ik antwoordde: ‘Natuurlijk.’ Waarop hij zei: ‘Ik ook.’"

Samenwonen, een kinderwens: het kan niet op voor het dolverliefde celebstelletje. Yolanthe laat weten dat ze dan ook totaal niet meer rouwt over de breuk met Jan Smit.“Wesley en ik zijn nu acht maanden samen en ik ben zo gelukkig. Ik kijk geen seconde meer achterom.”

Wesley Sneijder is al eens eerder getrouwd geweest met zijn jeugdliefde Ramona Streekstra. De twee trouwden in juni 2005 en gingen na drie-en-een-half jaar uit elkaar. In september 2006 kregen de twee een zoontje, Jessey.

dinsdag 3 november 2009

Johnny Heitinga gaat trouwen

Johnny Heitinga gaat trouwen met zijn vriendin Charlotte-Sophie. De voetballer en zijn vriendin stappen op het eiland Ibiza in het huwelijksbootje. Dat vertelde Albert Verlinde dinsdag bij Q-music.

Charlotte-Sophie en Johnny zijn dit voorjaar voor het eerst ouders geworden. Blijkbaar was het voor de voetballer nu het juiste moment om zijn aanzoek te doen.

maandag 2 november 2009

Vrije keus bij trouwlocatie in Ermelo

Aanstaande echtparen krijgen in Ermelo vrij spel bij het kiezen van hun trouwlocatie. In principe mogen Ermeloƫrs in de toekomst op elke locatie binnen de gemeente in het huwelijksbootje stappen.
Althans, mits deze voldoet aan een waslijst van regels.

Meer over de vrije trouwlocatie in Ermelo