vrijdag 12 juni 2009

Dennis van der Geest trouwt zijn vriendin

Dennis van der Geest is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriendin Zaina.

Dennis en Zaina hebben samen twee zoontjes.
Hij vroeg zijn grote lief de op een wel heel bijzondere manier ten huwelijk. Dennis heeft een liedje gezongen, onder begeleiding van Tjeerd Oosterhuis: Don't look any further. Maar dan met een Nederlandse tekst. Zijn laatste zin was: “wil je met me trouwen?"
Zaina vertelt: "Ik gilde alleen maar: jaaaaaa!"
De twee trouwden tijdens een romantische ceremonie in Haarlem. Stralende Zaina: "Ik heb wel een traantje gelaten ja." Dennis hield het ook niet droog. "Ik heb wel drie kwartier zitten janken. Gelukkig had ik geen mascara op!"

Boris Becker met model uit Nederland getrouwd

Boris Becker en Sharlely Kerssenberg zijn vrijdag in het huwelijksbootje gestapt. De voormalige toptennisser en het Nederlandse model zijn getrouwd in een bergkapel in de Zwitserse plaats Sankt Moritz. Ongeveer tweehonderd gasten woonden de ceremonie bij. Het burgerlijk huwelijk werd gesloten in het Segantini Museum.
De 41-jarige Duitser verbrak vorig jaar zijn verloving met Sandy Meyer, de dochter van zijn voormalig manager. Volgens Becker had hun liefde geen toekomst wegens het grote leeftijdsverschil. Nadat hij een punt achter hun verloving had gezet, knoopte hij een relatie aan met de tien jaar jongere Kerssenberg. Met haar had hij al eerder een relatie.
Het is niet de eerste keer dat de roodharige tenniskampioen, die onder meer Wimbledon wist te winnen, gaat trouwen. Eerder trouwde hij het Duitse Model Barbara Feltus, met wie hij twee zoons kreeg. Ook verwekte hij een dochter bij het Russische model Angela Ermakova.

donderdag 11 juni 2009

Het Huwelijk bevalt goed

Ad Walters en zijn vrouw Heika hebben hun huwelijksnacht doorgebracht in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Het ziekenhuis verleende hiervoor alle medewerking, omdat mevrouw Walters-Vogel er woensdag was bevallen van een tweeling.
Dat was 7 weken voor de uitgetelde datum en juist op de dag dat hun huwelijk voor de wet was gepland. De huwelijksvoltrekking is toch nog doorgegaan. Niet in het stadhuis, maar wel op de couveuse-afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Het bruidspaar werd geflankeerd door de twee pasgeboren zoontjes Bram en Thijs als getuigen. Bruidspaar en de tweeling maken het goed.

Huwelijk Peaches Geldof was publiciteitsstunt'

Bob Geldofs dochter Peaches doet álles voor een paar centen...

Peaches is 6 maanden getrouwd geweest met drummer Max Drummey, in februari kondigen ze hun scheiding aan. De twee gingen als vrienden uit elkaar, volgens hun woordvoerders.
Maar Max geeft nu toe dat het allemaal in scene was gezet om meer publiciteit te krijgen voor zijn bandje Chester French. Meer over het artikel 'Huwelijk Peaches Geldof was publiciteitsstunt'

Trouwen op het balkon van Romeo en Julia

In een eerder bericht had ik al verteld dat je nu kunt trouwen op het bekende balkon in Verona. Om een nog beter beeld hiervan te krijgen hoe dat nu werkelijk is om te trouwen op het balkon van Romeo en Julia in Verona kun je op dit filmpje zien.

Handige tip voor de trouwdag

Als jullie trouwdatum als de feestlocatie en trouwlocatie bekend zijn, controleer dan of er op jullie trouwdag geen braderie, evenement, markt e.d. zijn in de buurt van de trouwlocatie, kerk, feestlocatie en de fotolocatie.
Hiermee voorkom je veel tijdverlies, irritaties en teleurstellingen op jullie huwelijksdag. Controleer ook de route die je rijdt van- en naar alle locaties zodat jullie op de trouwdag niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Voor nog meer handige tips kun je ook even kijken op www.TrouweninLimburg.nl

woensdag 10 juni 2009

"Trouwen doe je omwille van het geld, niet de onvoorwaardelijke liefde"

Vrouwen moeten trouwen omwille van het geld, niet omwille van hun 'onvoorwaardelijke' liefde voor een man. Dat beweren Daniela Drake, arts van opleiding, en Elizabeth Ford, succesvolle tv-producer, in hun boek 'Smart Girls Marry Money'.
Vrouwen verdienen nog steeds minder dan een mannen, en na een scheiding komen ze er financieel beroerder uit dan hun mannelijke partner. Bovendien vinden ze minder snel een nieuwe geliefde eenmaal gescheiden. Allemaal de schuld van de vrouw zelf? Als het van Daniela Drake en Elizabeth Ford afhangt wel. "Kies een man die veel geld heeft, hij kan je financieel ondersteunen, betaalt je eigen huis en betaalt voor een goede opvoeding van de kinderen."
De twee dames, allebei zelf gescheiden, zijn iet wat verbitterde vrouwen. "Ik besefte niet dat liefde van voorbijgaande aard is, het bestaat eigenlijk niet. En daarom is het geen goede reden om je huwelijk erop te baseren. Die denkwijze zorgde bij mij namelijk voor mijn eerste scheiding", aldus Drake. Het duo raadt vrouwen dan ook aan zo snel mogelijk te trouwen, wanneer ze nog seksueel aantrekkelijk zijn. Volgens hen willen mannen enkel een mooi poppetje, geen carrièrevrouw die zelf het geld binnenbrengt.

Pensioen
Critici staan alvast wantrouwig ten opzichte van het boek. "Veel slimme vrouwen trouwen omwille van het geld. Ze verwachten dat hun hele toekomst gefinancierd zal worden. Ze rekenen op hun partner voor het pensioen. Niemand houdt er rekening mee dat deze man je ook wel eens zou kunnen laten zitten. Een huwelijk is bovendien al vermoeiend genoeg, laat staan dat je elkaar ook nog niet graag ziet", besluit financieel expert Merryn Somerset Webb.

Etiquette en trouwen

Etiquette is volgens Van Dale: “het geheel van beleefdheidsregels en omgangsvormen”.
Het woord Etiquette klinkt voor de meeste mensen stoffig en oudbollig. Maar ondanks dat, vinden zelfde mensen het erg leuk vinden om deze stoffige regels of ouderwetse gewoonten te verwerken bij hun eigen bruiloft.
Op de één of andere manier geeft dat weer extra cachet aan de trouwdag en ook voegt het gevoelsmatig iets toe aan de officiële betekenis van het huwelijk en trouwen.
Meer over dit artikel en diverse etiquetteregels en trouwen

dinsdag 9 juni 2009

Mike Tyson getrouwd in Las Vegas

Amper twee weken na de dood van hun vierjarige dochtertje Exodus zijn Mike Tyson en zijn vriendin Lakiha Spicer gaan trouwen.

De twee zijn zaterdag getrouwd in de La Bella Wedding Chapel in Las Vegas. Er waren geen gasten aanwezig en er was om begrijpelijke redenen ook geen huwelijksfeest.
Dit is het derde huwelijk voor Mike.

Dochtertje Exodus werd bijna twee weken terug met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis en daar kunstmatig in leven gehouden. Het meisje was aan het spelen op een loopband en kwam door onbekende oorzaak met haar nek vast te zitten in een kabel die aan het apparaat verbonden was.

Lakiha schakelde de hulpdiensten in, nadat haar 7-jarige broertje het meisje verstrengeld in de kabel had aangetroffen. Vader Mike vloog daarop in allerijl van Las Vegas naar Phoenix om zijn kind in het ziekenhuis te bezoeken.
Een dag later stierf Exodus.

De voluptueuze Rebecca uit Popstars gaat trouwen in Maastricht

De voluptueuze Rebecca uit Popstars zal binnenkort trouwen...

Dit meldt Shownieuws. De deelneemster van Popstars zal komende herfst met haar geliefde Michael gaan trouwen. Het stel heeft Maastricht (Limburg) gekozen als trouwlocatie.
Ook laat de zangeres weten dat ze flink is afgevallen. Rebecca weegt nu 12 kilo minder dan voorheen.

Bruidspaar springt in water

Bruidspaar in Ede (Gelderland)maakte een sprong van de 7-meterplank in zwembad De Vrije Slag in Bennekom. De tortelduifjes keerden zaterdag terug naar de plek waar ze elkaar precies zeven jaar geleden voor het eerst zoenden. Het zwembad in Bennekom loopt als een rode draad door hun leven.
Als tieners zagen ze elkaar voor het eerst. "Maar toen sloeg de vonk nog niet over," vertellen ze. Toen ze later met de zwemvereniging De Vrije Slag naar een subtropisch zwembad gingen in Eindhoven werden ze voor het eerst verliefd. Het moment suprème was op 5 juni 2002. De eerste zoen. Daarom gingen ze afgelopen vrijdag, ook op 5 juni trouwen. Zaterdag keerden ze terug naar het zwembad voor een onderwaterfotoreportage. Voorafgegaan door een sprong vanaf de duikplank. " Het was behoorlijk koud", vertelden ze, En de kleding? De stropdas van de bruidegom ging in het natte helemaal kapot, terwijl de bruidsjapon van de bruid er juist beter uitkwam. Maandag gaat het bruidspaar, nu woonachtig in Utrecht, op huwelijksreis. Eerst naar Sri Lanka, vervolgens naar de Malediven. Een ding is zeker: het water is op die bestemmingen veel aangenamer dan het koude, maar romantische water in Bennekom.

maandag 8 juni 2009

Brad Pitt en Angelina Jolie gaan trouwen

Ondanks geruchten dat Pitt en Jolie niet langer onder hetzelfde dak, zou het showkoppel klaar staan om samen in de huwelijksbootje te stappen. Een van de redenen om te trouwen, zijn net de vele berichten over relatieproblemen, schrijft de Britse krant The Mirror. Angelina Jolie wil door een trouwpartij komaf maken met de vele Brangelina-berichten.

De actrice en acteur zijn nu al circa vier jaar samen. Samen hebben ze zes kinderen. Brad Pitt zou al eerder de hand van Jolie gevraagd hebben, maar nu pas is de actrice bereid om te trouwen.

Het stel zou van plan zijn om New Orleans te trouwen. De kinderen zouden daarbij 'op een grote manier' betrokken worden, weet The Mirror.

Trouwen op bekende balkon van Romeo en Julia

Romeo en Julia is het bekendste liefdesverhaal uit de geschiedenis. Het is geschreven door William Shakespeare. Eén van de meest bekende scènes uit het verhaal is de balkonscène. Romeo verklaart dan zijn eeuwige liefde aan Julia.
Je kunt nu ook trouwen op dit beroemde balkon.
Meer over dit artikel: "Trouwen op bekende balkon van Romeo en Julia"