vrijdag 15 januari 2010

Geri Halliwell gaat trouwen

Geri Halliwell heeft de geruchten doen oplaaien dat ze in het huwelijksbootje zal treden met haar vriend Henry Beckwith.

Geri zou druk zijn met de voorbereidingen van een aanstaande huwelijk. Zo werd ze gespot toen ze een kerkje bezocht met Kenny Goss, de partner van George Michael.

Na het bezoek aan de kerk gingen de twee op bezoek bij Thom Sweeney, waar meerdere beroemdheden hun kleding voor de bruiloft laten maken. Toen Thom hij vroeg wie van de twee hij mocht feliciteren, wees Kenny heel snel naar Geri, om daarna snel te zeggen: 'Eh ons allebei'. Dit meldt The Sun.

donderdag 14 januari 2010

Grote Bruid en Beauty Beurs met Miss Bridal verkiezing

Het uitzoeken van een bruidsjurk is en blijft voor de dames een heel leuke bezigheid. De slappe lach met vriendinnen, of tranen wegpinken met je moeder. Combineer nu eens een aantal zaken en ga naar De Bruid en Beauty Beurs in Heerenveen op 30 en 31 Januari 2010 in de Funplaza te Heerenveen.

Veel bruidsmodehuizen doen mee aan de modeshow waar ze jou een compleet beeld kunnen geven van de collectie. Op die manier kun je tijdens een gezellige middag en/of avond je keuze van dé droombruidsjurk bepalen. Onder het genot van een kop kofie met gebak. Dus neem vooral je moeder, zussen of vriendinnen mee, want ook hiervoor hebben we mode op de catwalk.

Miss Bridal
Tijdens deze beurs vind er een Miss Bridal verkiezing plaats. Geef je snel op want vol is vol.
Miss Bridal is geen gewone miss verkiezing. Wij zijn opzoek naar de “leukste” aanstaande bruid. Het is dus de bedoeling dat je uiterlijk voor 1-02-2011 trouwt. Uiteraard zijn er leuk prijzen te winnen, denk o.a. aan een bruidsjurk, fotoshoot etc.

Het prijzenpakket wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt! Denk jij dat jij die leuke spontane bruid bent die wij zoeken schrijf je dan nu in en ontmoet de jury.

Mail voor meer informatie en het inschrijfformulier: missbridal.nl

Bruidsbeurs Heerenveen
30 Januari van 14.00 tot 22.00 uur
31 Januari van 10.00 tot 17.00 uur
Entree € 7.50 incl koffie met gebak

Hieronder een aantal deelnemers:

Bruidsmode Joan
Bruidshoeve Charlotte
Happy Days
Klaas van der Ploeg Fotografie
Lifetime Visuals Adventures
2Join
Cheri Cadeaux
Catering Schrale
Jag Tax trouwvervoer
He-aS Bloemsierkunst
Stoeterij Fan Pahuys
Foto MGM
Rozenhof Trouwringen
HN Cuisine
De Klinze

woensdag 13 januari 2010

Sir Paul McCartney wil voor derde maal trouwen

Sir Paul McCartney zou voor de derde keer in zijn leven in het huwelijksbootje stappen. Dat beweert de Britse tabloid The Daily Express.

"Macca" zou van plan zijn om te trouwen met zijn Amerikaanse vriendin Nancy Shevell, met wie hij al sinds 2007 samen is.
McCartney zou er een kleinschalig huwelijk van willen maken om de pers er zoveel mogelijk buiten te houden.

Meer over Paul McCartney en Nancy Shevel


Zondag 14 februari 2010 Bruidsbeurs Kwartier Noord

De leukste adressen op een unieke locatie onder 1 dak….

Als officiële trouwlocatie organiseert Kwartier Noord een unieke bruidsbeurs op zondag 14 februari. Met lounge en jazzy klanken op de achtergrond kunnen jullie kennis maken met deze unieke locatie en de leukste adresjes voor een geslaagde en speciale huwelijksdag.

Datum: zondag 14 februari 2010
Vanaf: 13:00uur tot 17:00uur
Adres: W.A. Nijenhuisweg 7, 8455 JS Katlijk (Heerenveen)

De favoriete adressen van Kwartier Noord/ Deelnemers

•Goudsmid Watze van der Wal • Bungalowpark Terherne Haven •Muziek DJ Johanz • Fotografie Johan Brouwer • Bruidstaarten Chocolade en Zo • Bloemsierkunst Hé-as • Coiffure en visagie Berino the Art of beauty • Licht en geluid Active Productions

PROEF DE SFEER OP WWW.KWARTIERNOORD.NL

maandag 11 januari 2010

Michael Buble verloofd

Michael Bublé en zijn 22-jarige vriendin Luisana Lopilato zijn verloofd. Tijdens een etentje met de familie van Luisana, vroeg Michael haar ten huwelijk. Met tranen in haar ogen heeft ze 'ja' gezegd.

Na de verloving zijn de twee naar Hawaï gevlogen om daar in het huis van vrienden te verblijven. Op Nieuwjaarsdag ging het stel dineren in het Spago restaurant. Volgens bronnen was de populaire zanger zo blij met zijn verloving dat hij zijn verloofde aan iedereen in het restaurant voorstelde.

Madonna en Sean Penn samen gespot

Madonna en haar ex-man Sean Penn hebben de strijdbijl begraven. De zangeres en de acteur werden samen gespot tijdens een diner in een luxe restaurant in New York.

Toen ik hoorde over de scheiding van Madonna met Guy, heb ik gezegd dat Madonna alleen maar bij Sean Penn past, ondanks dat ze elkaar steeds in de haren vlogen. Deze 2 zijn echt aan elkaar gewaagd. Als ik een voorspelling mag doen, dan zeg ik dat dit stel weer met elkaar gaan trouwen.

Madonna en Sean stapten in 1985 in het huwelijksbootje, maar vlogen elkaar constant in de haren. De twee kregen al snel de bijnaam 'Poison Penns'. In 1989 ging het beroemde koppel uit elkaar.

De Queen of Pop stond in 2000 opnieuw voor het altaar, met regisseur Guy Ritchie. Acht jaar later werd de scheiding aangevraagd. Penn's huwelijk met actrice Robin Wright hield ook geen stand: de twee trouwden in 1996 en gingen in 2009 uit elkaar.

Hieronder een foto van het stel in vroegere jaren.... Mooi stel toch??

Marilyn Manson verloofd

Binnenkort luiden dan toch de huwelijksklokken wellicht voor Marilyn Manson

Tijdens een concert in Parijs zou de controversiële rocker zijn 22-jarige vriendin Evan Rachel Wood ten huwelijk gevraagd hebben. Dat meldt de bekende blogger Perez Hilton.

Volgens de honderden ooggetuigen zei de blonde actrice volmondig ja, toen hij op het podium de grote vraag stelde. In 2007 leerden de twee elkaar kennen. Ondertussen waren ze wel al een paar keer uit elkaar. De laatste verzoening dateert van zo'n maand geleden.

Trouwen op magisch 10-10-10 kan in Almelo, maar er is nog geen animo

Het is een magische datum: 10-10-10. Ongetwijfeld reden voor aanstaande bruidsparen om hun trouwplanning aan te passen. De afgelopen jaren waren 09-09-09, 08-08-08 en 07-07-07 immers ook populair.

Meer over trouwen op 10-10-10 in Almelo

Bruidsbeurs A Moment of Love

zondag 24 januari 2010 bruidsbeurs "A moment of love"
Vanaf 12:00 gaan de deure n open en de toegang is geheel gratis
Met o.a. prachtige bruidsmode show geheel verzorgt door Marie José Swolfs Bruidsmode Couture


Locatie:
Feesterij Riddershof
Leharstraat 110-114
5011 DK Tilburg
Tel: 013-455 11 18
info@riddershof.nl