woensdag 7 oktober 2009

Huismodeshows Mary’s Bruidshuis 2009-2010

Vanwege een groot succes, gaat Mary’s Bruidshuis ook in het seizoen 2009-2010 weer huismodeshows organiseren.

Wat houd een huismodeshow in?
Mary’s Bruidshuis kwam tot de ontdekking dat het voor een bruid best heel erg moeilijk is om een trouwjurk uit te kiezen vanaf een hanger of paspop,vandaar dat ze zijn begonnen met huismodeshows, dit gebeurt in kleine groepen zodat het heel intiem is en dus ook voor iedereen aandacht.
Iedere bruid mag 1 introducé meenemen op deze avond.

Meer over de Huismodeshows van Mary’s Bruidshuis

maandag 5 oktober 2009

Sex and the city-acteur Chris Noth gaat trouwen

Chris Noth is binnenkort dan echt voorgoed van de markt, want de Sex and the city-acteur gaat binnenkort trouwen. Hij (54) stapt binnenkort in het huwelijksbootje met zijn grote liefde, de 27-jarige actrice Tara Wilson.

Hoewel hij eerde deze maand een mogelijke verloving nog ronduit ontkende, verklapte Chris het grote nieuws alsnog tijdens een interview met het Canadese programma Entertainment tonight.

Zoontje
De acteur, die ook in de tweede Sex and the city-film zal schitteren, en Tara hadden al een zoontje samen: Orion Christopher Noth. Waar en wanneer het stel in het huwelijk treedt, houdt Chris nog even geheim.

Iedereen kan huwelijk sluiten in Wijchen

Het is bijna gedaan met de officiële trouwambtenaar in de gemeente Wijchen. Vanaf januari kan een bruidspaar een willekeurig iemand van 18 jaar of ouder de huwelijksvoltrekking laten uitvoeren.

Om de versoepeling van de regels mogelijk te maken stelt het Wijchense college van burgemeester en wethouders een aanpassing van de regels voor. De praktijk in de gemeenten Amsterdam, Nijmegen en Arnhem diende als voorbeeld voor die aanpassing.

Lees meer over trouwen in Wijchen