vrijdag 11 december 2009

21 februari 2010 Bruidsbeurs Doddendael

Op het prachtige middeleeuwse kasteel Slot Doddendael te Ewijk zal op 21 februari 2010 voor de eerste keer Bruidsbeurs Doddendael worden georganiseerd. In intieme sfeer, op een prachtige locatie in het land van Maas en Waal vind je alles wat met trouwen te maken heeft.

Ideeën opdoen, contacten leggen, afspraken maken, het kan allemaal. Van bruidsjapon tot koets, van nagelstyling tot entertainment, hier vind je alles onder één dak. En in één moeite door bekijk je het prachtige slot.

Bruidsbeurs Doddendael
Postbus 86
4000 AB Tiel
T: 0344-786909
F: 0344-683657
E: info@bruidsbeursdoddendael.nl
Openingstijden: van 12.00 tot 18.00 uur

Britse bruidjes stralen op huwelijk dankzij plastische chirurgie

Meer dan de helft van de Britse toekomstige bruidjes en 39 procent van de bruidegoms overweegt plastische chirurgie of een schoonheidsingreep als voorbereiding op hun huwelijk. Dat blijkt uit een recente studie in Groot-Brittannië.

Belangrijkste dag
De behandelingen en procedures die overwogen worden voor de grote dag variëren van botox tot een borstlift, dat blijkt uit onderzoek bij 512 verloofde vrouwen en 509 mannen georganiseerd door goodsurgeonguide.co.uk. "Hun huwelijk is de belangrijkste dag voor veel mannen en vrouwen. Velen hebben er veel voor dat alles perfect loopt, ook moet hun uiterlijk tip top zijn", aldus de website.

Goede foto's
Ook bleek dat elf procent van de vrouwen en negen procent van de mannen al een ingreep hadden laten uitvoeren. De meest voorkomende reden voor vrouwen om een operatie te laten uitvoeren voor hun trouwdag is om er goed uit te zien op de foto's, 64 procent beweert dat dit hen een beter gevoel over zichzelf zou geven. Mannen zijn meer bezorgd om hun partner te plezieren, drie op de vijf zeggen dat ze een ingreep overwegen om aantrekkelijker te zijn voor hun toekomstige wederhelft.

De meest populaire ingrepen bij vrouwen waren:
1. Botox (68 procent)
2. Tanden bleken (62 procent)
3. Liposuctie (55 procent)
4. Borstlift (47 percent)
5. Fillers (43 procent)

Bij de mannen scoorden vooral deze ingrepen:
1. Kronen over de tanden (78 procent)
2. Botox (62 procent)
3. Haarimplantaten (41 procent)
4. Liposuctie (33 procent)
5. Borstverkleining (25 procent)

woensdag 9 december 2009

Mickey Rourke trouwt in Rusland

Mickey Rourke gaat voor de derde keer trouwen. Volgens een Amerikaanse verslaggever zal de acteur volgend jaar trouwen met zijn Russische vriendin in haar thuisland. Dit meldt IMDb op de website.

De 57 jarige acteur heeft momenteel een relatie met het 24-jarige Russische model Elena Kuletskaya. Zij helpt hem bij het leren van de Russische taal voor zijn aankomende rol als schurk in de film 'Iron Man 2'.

De geruchten omtrent het huwelijk zijn op gang gekomen nadat Rourke zijn Russische schoonmoeder flink in de watten heeft gelegd op een dagje uit in Los Angeles.

Het is de derde keer dat Rourke gaat trouwen. Eerder was hij getrouwd met Debra Feuer. Na acht jaar huwelijk ging het stel in 1989 uit elkaar. In 1992 hertrouwde hij met Carre Otis. Dit huwelijk liep in 1998 op de klippen.

Volgens een anonieme bron is er nog geen definitieve datum geprikt, maar is het wel de bedoeling dat het koppel in april gaat trouwen.

Alain Clark is te druk om te trouwen

Alain Clark zou op 1 juni 2009 met zijn zwangere vriendin Reva Beek trouwen, maar omdat de zanger het te druk heeft werd het huwelijk afgeblazen. “Het is wel jammer. Maar het is uitstel, geen afstel”, vertelt de zanger aan het tijdschrift Grazia.

Een nieuwe trouwdatum is nog niet geprikt, maar de zanger is ervan overtuigd dat de dag nog gaat komen. “Ze heeft de ring al om haar vinger, dus de eerste stap is gezet. Die bijzondere dag komt er wel. Maar we willen de bruiloft niet zomaar ergens tussen plakken. Ik heb de laatste tijd al zoveel waanzinnige dingen meegemaakt, dat het een beetje overkill zou zijn om alles tegelijkertijd te doen,” legt de 30-jarige Alain uit.

De baby, die eind december ter wereld moet komen, staat nu voorop bij de twee. “De kleine is de biggest deal. Ik denk dat de mooiste en enige manier om écht te trouwen is om samen een kindje te krijgen. Want dat is echt iets voor het leven, als het goed is.”

Alain en Reva leerden elkaar 10 jaar geleden via de zus van Alain. “Zij had toen een vriend en ik zat ook in een relatie. Er heeft drie jaar tussen gezeten voordat we bij elkaar kwamen.”

Tijd voor optredens heeft de zanger op het moment even niet. “Ik ben vooral heel druk met mijn nieuwe album. Die heeft een hele tijd op zich laten wachten, dus daar ga ik me nu fulltime op focussen. Die heeft een hele tijd op zich laten wachten, dus daar ga ik me nu fulltime op focussen. Ik heb de afgelopen tijd veel gereisd en het is wel lekker om thuis te zijn of in de studio te werken.”

Hulk Hogan gaat trouwen

Hulk Hogan heeft zijn vriendin Jennifer McDaniel, ten huwelijk gevraagd. De trouwdatum is nog niet vastgelegd. Vijf maanden geleden werd de scheiding van de Hulk Hogan en Linda uitgesproken, na 25 jaar huwelijk. Ze hebben samen twee kinderen: Nick (19) en Brooke (21). De scheiding was aanvankelijk zo bitter dat Hulk met zelfmoordplannen rondliep.

Hulk Hogan raakte bekend in de jaren tachtig met een aantal filmrollen in onder meer 'Rocky III'. Zijn wedstrijd tegen Andre the Giant, in 1987, lokte 93.000 mensen naar het stadion en werd door miljoenen op televisie bekeken.

dinsdag 8 december 2009

Trouwen in de sneeuw??

Ben jij een echte wintersportfan en droom je ervan om te trouwen in de sneeuw? Grijp dan nu je kans, want vanaf eind december kun je in het skigebied Wilder Kaiser – Brixental in Oostenrijk gaan trouwen in een echte ijskerk. Geen trouwplannen of al getrouwd? Een overnachting in een iglo of een drankje in de iglobar behoort ook tot de mogelijkheden van het alpeniglu dorp.

maandag 7 december 2009

Bruidjes opgelet!!!!

Heeft jouw vriend jou onlangs ten huwelijk gevraagd of ben je samen al druk bezig met het plannen van je bruiloft? Pas dan goed op dat je volgend jaar wel de goede huwelijksdatum prikt.

De afgelopen jaren is in juni en juli immers menig zomerse bruiloft door het EK of WK in het honderd gelopen, nadat de feestband plots plaats moest maken voor een groot voetbalscherm, oranje petjes en tribunes.

Vaak tot groot verdriet van de bruid, die het droom huwelijksfeest waar soms jaren naar toe was geleefd in duigen zag vallen en de trouwpartij of receptie onverwacht in een joelende voetbalkantine zag veranderen.

Voor alle aanstaande koppels die de ‘dag van hun leven’ aan het organiseren zijn volgen daarom hier de data die – tenzij ze beide grote voetbalfans zijn - beter gemeden kunnen worden. Door maandag 14 juni, zaterdag 19 juni en donderdag 24 juni kan in verband met de poulewedstrijden sowieso een streep, maar indien Oranje goed presteert kunnen in juni en juli nog eens vier (!) spannende voetbaldagen volgen.

Daarbij is de kans levensgroot dat 28 ofwel 29 juni oranje kleurt, maar bij een vervolg ook vrijdag 2 of zaterdag 3 juli. Wanneer we tot de laatste vier doordringen volgen op 6 en 7 juli ‘s avonds de halve finales.

Op zondag 11 juli wordt de finale gespeeld. Al is trouwen op de datum dat Oranje voor het eerst wereldkampioen wordt wellicht juist een mooie gok en echt een dag om nooit te vergeten…

Brand wil met Katy Perry trouwen

Russell Brand wil met zijn vriendin Katy Perry trouwen. Hoewel het paar nog maar twee maanden samen is, weet de voormalig vrouwenverslinder nu al dat Perry de liefde van zijn leven is.

"Ik zou heel graag met Katy in het huwelijksbootje stappen" vertelde Russell tegen het Britse tabloid Daily Mail.
De Britse komiek heeft onlangs voor het eerst kennis gemaakt met zijn strenggelovige schoonouders.

'Amy Winehouse trouwt met haar ex in 2010'

Amy Winehouse en haar ex Blake Fielder Civil zouden in het nieuwe jaar zo snel mogelijk weer officieel man en vrouw worden.

Amy en Blake hebben recentelijk de status van hun facebook-pagina al op 'getrouwd' gezet en nu zou het als het aan de twee ligt zo snel mogelijk officieel worden gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat Amy en Blake elkaar het ja-woord geven. Sterker nog, het stel is nog helemaal niet zo lang gescheiden. Maar volgens de moeder van Blake is hun liefde zo sterk, dat niets of niemand er tussen kan komen, meldt The Mirror. Ze zegt dat de twee hoogstwaarschijnlijk zullen gaan trouwen als Blake vrij komt uit de afkickkliniek in februari. 'Ik zal snel daarna een telefoontje krijgen dat ze ergens gaan trouwen.'

Voor haar komt het niet als een verrassing. Ze zegt altijd te hebben geweten dat die twee bij elkaar willen zijn.

Jochem Myjer doet huwelijksaanzoek tijdens optreden

Cabaretier Jochem Myjer heeft tijdens zijn voorstelling in Carré zijn vriendin ten huwelijk gevraagd.

Marloes Nova heeft volmondig 'ja' gezegd. Myjer is in de zevende hemel. Gisteravond liet hij via zijn Twitter weten: "Vanavond op de plek van mijn dromen nog een droom uit laten komen! En de moeder van mijn kinderen zei: Ja! Mmm..."

Jochem en Marloes verwachten hun tweede kindje samen. In januari 2009 kwam dochtertje Limoni ter wereld.