maandag 7 december 2009

Bruidjes opgelet!!!!

Heeft jouw vriend jou onlangs ten huwelijk gevraagd of ben je samen al druk bezig met het plannen van je bruiloft? Pas dan goed op dat je volgend jaar wel de goede huwelijksdatum prikt.

De afgelopen jaren is in juni en juli immers menig zomerse bruiloft door het EK of WK in het honderd gelopen, nadat de feestband plots plaats moest maken voor een groot voetbalscherm, oranje petjes en tribunes.

Vaak tot groot verdriet van de bruid, die het droom huwelijksfeest waar soms jaren naar toe was geleefd in duigen zag vallen en de trouwpartij of receptie onverwacht in een joelende voetbalkantine zag veranderen.

Voor alle aanstaande koppels die de ‘dag van hun leven’ aan het organiseren zijn volgen daarom hier de data die – tenzij ze beide grote voetbalfans zijn - beter gemeden kunnen worden. Door maandag 14 juni, zaterdag 19 juni en donderdag 24 juni kan in verband met de poulewedstrijden sowieso een streep, maar indien Oranje goed presteert kunnen in juni en juli nog eens vier (!) spannende voetbaldagen volgen.

Daarbij is de kans levensgroot dat 28 ofwel 29 juni oranje kleurt, maar bij een vervolg ook vrijdag 2 of zaterdag 3 juli. Wanneer we tot de laatste vier doordringen volgen op 6 en 7 juli ‘s avonds de halve finales.

Op zondag 11 juli wordt de finale gespeeld. Al is trouwen op de datum dat Oranje voor het eerst wereldkampioen wordt wellicht juist een mooie gok en echt een dag om nooit te vergeten…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten