vrijdag 11 december 2009

Britse bruidjes stralen op huwelijk dankzij plastische chirurgie

Meer dan de helft van de Britse toekomstige bruidjes en 39 procent van de bruidegoms overweegt plastische chirurgie of een schoonheidsingreep als voorbereiding op hun huwelijk. Dat blijkt uit een recente studie in Groot-Brittanniƫ.

Belangrijkste dag
De behandelingen en procedures die overwogen worden voor de grote dag variƫren van botox tot een borstlift, dat blijkt uit onderzoek bij 512 verloofde vrouwen en 509 mannen georganiseerd door goodsurgeonguide.co.uk. "Hun huwelijk is de belangrijkste dag voor veel mannen en vrouwen. Velen hebben er veel voor dat alles perfect loopt, ook moet hun uiterlijk tip top zijn", aldus de website.

Goede foto's
Ook bleek dat elf procent van de vrouwen en negen procent van de mannen al een ingreep hadden laten uitvoeren. De meest voorkomende reden voor vrouwen om een operatie te laten uitvoeren voor hun trouwdag is om er goed uit te zien op de foto's, 64 procent beweert dat dit hen een beter gevoel over zichzelf zou geven. Mannen zijn meer bezorgd om hun partner te plezieren, drie op de vijf zeggen dat ze een ingreep overwegen om aantrekkelijker te zijn voor hun toekomstige wederhelft.

De meest populaire ingrepen bij vrouwen waren:
1. Botox (68 procent)
2. Tanden bleken (62 procent)
3. Liposuctie (55 procent)
4. Borstlift (47 percent)
5. Fillers (43 procent)

Bij de mannen scoorden vooral deze ingrepen:
1. Kronen over de tanden (78 procent)
2. Botox (62 procent)
3. Haarimplantaten (41 procent)
4. Liposuctie (33 procent)
5. Borstverkleining (25 procent)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten