vrijdag 27 november 2009

Robbie Williams vraagt vriendin ten huwelijk

Robbie Williams heeft zijn vriendin Ayda Field ten huwelijk gevraagd. De zanger was te gast in een Australisch radioprogramma toen hij zijn grote liefde plotseling een aanzoek deed.

In de Kyle & Jackie O Show vroeg Robbie zijn vriendin Ayda of ze bij hem kwam zitten. Vervolgens vroeg de presentator: "Sydney heeft een reputatie als het gaat om huwelijksaanzoeken van beroemdheden. Is er misschien nieuws dat je wilt delen?"
Robbie draaide zich daarop naar Ayda toe en vroeg haar spontaan ten huwelijk, een vraag die Ayda volmondig met een 'ja' beantwoordde.

woensdag 25 november 2009

Trouwen onder jongeren nog steeds populair

Uit de verschenen CBS-publicatie “Relatie en gezin aan het begin van de 21ste eeuw”. blijkt dat er dit jaar zo'n 72.000 huwelijken zullen worden gesloten. Dat zijn minder huwelijken dan vorig jaar zo blijkt uit dezelfde publicatie, maar toch wil twee derde van de jongeren uiteindelijk wel trouwen.
Meer over trouwen onder jongeren populair

maandag 23 november 2009

Cassano geeft hoop op selectie op en gaat trouwen tijdens WK

Antonio Cassano is tot inzicht gekomen dat bondscoach Marcello Lippi hem niet zal meenemen naar het WK in Zuid-Afrika. De spits van Sampdoria had nog hoop op een selectie, maar die hoop is nu helemaal verdwenen, weet voetbalkrant.com.

In plaats van naar Zuid-Afrika te gaan, heeft de ex-speler van Real Madrid en AS Roma dan maar besloten om te trouwen met zijn vriendin tijdens het WK.

In Italië is ondertussen al een campagne begonnen om Cassano toch op het WK in Zuid-Afrika te krijgen, maar of bondscoach Lippi hier oren naar zal hebben, is een andere vraag.

Alex Reid vraagt Jordan ten huwelijk

Kooivechter Alex Reid reist zijn nieuwe liefde stoeipoes Jordan achterna om haar in de jungle ten huwelijk te vragen.

Jordan, die mee doet aan het programma ‘I’m a celebrity, get me out of here’, waarin beroemdheden in de jungle proberen te overleven, weet volgens News of The World nog niet wat haar te wachten staat.

Voor Alex zijn er geen twijfels meer: hij wil zich settelen en trouwen met het rondborstige model. Of het moment voor of achter de camera zal plaatsvinden is nog onduidelijk.

'Taylor Lautner vraagt Taylor Swift ten huwelijk'

Taylor Lautner zou zijn vriendin Taylor Swift ten huwelijk hebben gevraagd. Volgens National Enquirer, zou de Twilight-ster de zangeres een paar dagen geleden een aanzoek hebben gedaan.

Maar ouders van de tieners zijn hier niet zo blij mee. De paps en mams van de 17-jarige Lautner vinden hem nog veel te jong en vinden dat hun zoon zijn vriendin eerst nog wat beter moet leren kennen. Daarnaast vinden ze dat Lautner zich eerst op zijn carrière moet storten.
De ouders van Swift denken er precies zo over. Maar vinden Lautner wel geschikt voor hun dochter.

Kelly Osbourne stelt huwelijk uit

Kelly Osbourne heeft besloten om nog wat langer te wachten voordat ze met haar vriendje Luke Worrall gaat trouwen.

Het stel zou eigenlijk in 2010 in het huwelijksbootje stappen, maar heeft besloten om te wachten tot 2011 omdat Luke dan 21 is en dan pas legaal alcohol mag drinken in Amerika. "Luke en ik zijn verloofd en we gaan trouwen wanneer ik dat wil", legt Kelly uit op PerezHilton.com.
"Maar hij is nog geen eenentwintig en daarom mag hij nog niet drinken in Amerika. Dus waarom zouden we dan niet wachten totdat hij dat wel mag?"

Trendy: Trouwen in het zwart

Wordt zwart straks de nieuwe bruidskleur? Britse weddingplanners beweren van wel, echte fashionista`s kiezen steeds vaker voor de donkere tint, afgewerkt met zijde en parels. Wie niet geheel in het zwart durft, kiest voor accenten in de vorm van handschoenen bijvoorbeeld.

Geschiedenis
De trend is niet zo bizar als het klinkt. Tot de 19 de eeuw hulden bruidjes zich in verschillende kleuren. Vaak haalden ze hun beste jurk uit de kast om geen te dure trouwjurk te kopen. Dat stopte toen koningin Victoria huwde in een wit, zijden exemplaar. Plots werd de witte kleur als puur en maagdelijk aanzien.

Trouw
In Spanje heeft een zwarte trouwjurk nog een andere betekenis: de bruid blijft haar man trouw voor de rest van haar leven.
Ook actrice Sarah Jessica Parker droeg zwart toen ze in het huwelijksbootje met Matthew Broderick stapte. Haar bedoeling? De aandacht van haar wegtrekken, al leek ze daar volgens ons allerminst in geslaagd.

Intiemer
Heel wat bruidjes zijn dezer dagen trots op hun zwarte jurk. "Zwart wordt de trend voor wie graag een statement maakt", beweren weddingplanners. "Sommige koppels opteren voor een intiemer bruiloftfeestje om de kosten te drukken. Zwart is daarbij een goed alternatief, temeer omdat de trouwjurk vaak nadien nog makkelijk te dragen valt. Zwarte bruidsjurken afgezet met kant en parels zien er bijzonder elegant uit, maar ook zwarte accenten worden steeds meer bij een witte trouwjurk gedragen.