woensdag 26 augustus 2009

Evert Santegoeds gaat trouwen in Helmond

Hoofdredacteur Evert Santegoeds van roddelblad Privé gaat volgend jaar met zijn vriend Robert Halewijn trouwen in het kasteel in Helmond. Dat maakte de geboren Helmonder woensdag bekend bij Omroep Brabant, waar hij copresentator is van de Top 900.

Meer over het voorgenomen huwelijk van Evert Santegoeds

dinsdag 25 augustus 2009

Mark Owen gaat trouwen

Take That-zanger Mark Owen gaat trouwen. De 37-jarige artiest en zijn vriendin Emma Ferguson geven elkaar aan het einde van het jaar het jawoord tijdens een ceremonie in kleine kring.

Alleen familie en naaste vrienden zijn welkom, aldus een woordvoerder van het verloofde duo dinsdag.
Details over de voorbereidingen voor de bruiloft wil het paar niet verraden, om de gasten te kunnen verrassen.

De zanger en de Britse actrice hebben reeds twee kinderen, de driejarige Elwood Jack en de negen maanden oude Willow Rose.

Robbie Williams
Het huwelijksfeest is in een Schots kasteel, waar behalve de Take That-zangers Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald ook het voormalige bandlid Robbie Williams zijn opwachting zal maken.

maandag 24 augustus 2009

Jamie Cullum en Sophie Dahl gaan in juli trouwen

Ze deden er eerst erg geheimzinnig over, maar nu mag toch iedereen het weten: muzikant Jamie Cullum en model Sophie Dahl gaan trouwen in juli.

De kleindochter van schrijver Roald Dahl en de kleine muzikant zullen elkaar hun jawoord geven op een landgoed in Hertfordshire, meldt Daily Mail.

Sophie en Jamie zijn een grappige combinatie, aangezien Jamie een stuk kleiner is dan Sophie, maar daar maken ze zelf geen probleem van. 'We zijn twee mensen met verschillende lengtes die heel erg verliefd op elkaar zijn geworden. Dat betekent waarschijnlijk dat onze kinderen een normale lengte krijgen', aldus Sophie.

Duitser doet huwelijksaanzoek met 150 strobalen

Een boerenzoon uit het Zuid-Duitse Pettling heeft zijn vriendin het vermoedelijk grootste huwelijksaanzoek van het jaar gedaan. De 27-jarige Markus Schmidt liet 150 geperste strobalen aanrukken en schreef daarmee de boodschap 'Wil je met me trouwen?' in een veld. Aan zo'n gigantische portie romantiek kon zijn vriendin Corinna Pesl onmogelijk weerstaan. Ze zei dan natuurlijk ook "ja".

Meer over het huwelijksaanzoek