woensdag 14 april 2010

Charlotte Church gaat trouwen

Charlotte Church is op haar 24e verjaardag ten huwelijk gevraagd door haar vriend Gavin Henson. Dit heeft ze dinsdag eindelijk bekend gemaakt, twee maanden na haar verjaardag.

"Hij nam me mee op een helikoptervlucht en daarna hebben we geluncht op het strand. Nadien volgde een romantische strandwandeling en toen begon hij plots allerlei rare, maar lieve dingen uit te kramen over hoe lang we al samen waren en onze goede en slechte tijden. Ineens ging op hij op zijn knieën en vroeg hij of ik met hem wilde trouwen. Ik was erg emotioneel, maar het was een perfecte timing", vertelt de verliefde zangeres.

Charlotte en Gavin hebben al ruim vijf jaar een relatie en hebben samen twee kinderen.

maandag 12 april 2010

Liz Taylor op weg naar negende huwelijk

Hollywood legende Elizabeth Taylor weet van geen ophouden. Hoewel ze intussen de gezegende leeftijd van 78 jaar bereikt heeft, is ze volgens vrienden van plan nóg eens in het huwelijksbootje te stappen.

Taylor zou zich verloofd hebben met Jason Winters, de 49-jarige manager van Janet Jackson. De twee hebben al een paar jaar een relatie. Elizabeth Taylor was al acht keer getrouwd, waaronder twee keer met de inmiddels overleden acteur Richard Burton. Haar jongste huwelijk, met bouwarbeider Larry Fortensky, eindigde na vijf jaar in 1996.