donderdag 15 juli 2010

Doutzen Kroes gaat ook trouwen

Er breken mooie tijden aan voor topmodel Doutzen Kroes: niet alleen wordt ze binnenkort moeder, ook zal ze gaan trouwen.

Sunnery ging in januari voor haar op de knieën, ze zullen nog dit jaar in het huwelijksbootje stappen. Doutzen vertelt aan de New York Post: "We zullen echt een gezinnetje vormen. Dit zijn spannende tijden voor ons."

Het supermodel maakt zich geen zorgen over haar verdere carriere als model en moeder. "Mijn Victoria Secret-collega's Adriana Lima en Heidi Klum kregen ook kinderen en zijn nog steeds de gezichten van het merk."

Doutzen maakte gisteren wereldkundig dat ze drie maanden zwanger is. "Sunnery en ik zijn in de wolken. De eerste kritieke drie maanden zijn voorspoedig verlopen. Ik voel me goed. Mijn vrienden en familie zeggen dat ik straal."

woensdag 14 juli 2010

Rijke mannen zijn te romantisch voor huwelijkscontract

Heel veel rijke mannen zijn veel te romantisch ingesteld om een huwelijkscontract op te stellen wanneer ze gaan trouwen. Dat zorgt echter vaak voor bijzonder pijnlijke scheidingen en financiële dompers.

Rijke mannen hebben alle vertrouwen in hun eega. Dat blijkt uit onderzoeken van advocaten. Dit soort mannen sluiten bijna nooit een huwelijkscontract af, omdat ze ervan overtuigd zijn dat het bij een scheiding nooit tot ruzie zal komen.

De helft van de mannen vindt het niet meer dan juist dat hun vrouw bij de scheiding de helft van het vermogen zou krijgen. De andere helft wil wel graag meer overhouden na een scheiding dan hun ex, maar denkt niet dat dat een probleem zal geven. Het onderzoek werd uitgevoerd bij mannen die een jaarlijks inkomen boven de 110.000 euro hadden.

SBS6 zendt het huwelijk van Wesley en Yolanthe uit

Het programma Shownieuws van SBS6 is aanwezig bij het showbizzhuwelijk van het jaar: het huwelijk van voetballer Wesley Sneijder en actrice en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen. Dat laat de commerciële omroep weten.

De 26-jarige Wesley en 25-jarige Yolanthe geven het jawoord in een kerk in het Italiaanse Toscane. Het showbizzkoppel pakt grootst uit: het is namelijk drie dagen feest.

Shownieuws blikt vrijdag al vooruit met een extra lange vroege editie en zaterdag om 23.00 uur staat de hele uitzending in het teken van het huwelijk. Verslaggever Koos van Plateringen doet vrijdag en zaterdag verslag vanuit Italië. Evert Santegoeds is zelfs aanwezig bij de huwelijksvoltrekking in de kerk.

Overigens is het stel op 7 april al voor de Nederlandse wet getrouwd. De twee zijn sinds mei vorig jaar bij elkaar.

Penélope Cruz in het geheim getrouwd

Penélope Cruz is in het grootste geheim getrouwd met Javier Bardem. Het acteurskoppel trad begin deze maand in het huwelijk in de achtertuin van vrienden. Alleen familieleden en vrienden woonden de ceremonie bij, laat een woordvoerder van Cruz weten.

Cruz liep in een trouwjurk van ontwerper en goede vriend John Galliano richting het altaar. Op de Bahama's stapte ze met de 41-jarige Bardem in het huwelijksbootje. Geruchten dat de 36-jarige actrice zou trouwen gingen al maanden de ronde. Cruz werd eind vorig jaar al met een enorme ring om haar vinger gezien. De tortelduifjes hebben hun verloving echter nooit openbaar gemaakt.

Het acteurskoppel ontkende zelfs lange tijd een stel te zijn. Cruz en Bardem zijn inmiddels zo'n tweeënhalf jaar bij elkaar. De Spaanse acteurs leerden elkaar in 1992 kennen toen ze samen in de film 'Jamón, Jamón' speelden. Twee jaar geleden werden Cruz en Bardem door Woody Allen gecast voor 'Vicky Cristina Barcelona'. Voor haar bijrol als de vriendin van het personage van Bardem ontving Cruz een Oscar. Bardem had zijn Oscar al iets eerder op zak. Hij won de prestigieuze filmprijs in 2007 voor zijn bijrol in 'No Country for Old Men'.