woensdag 14 juli 2010

Penélope Cruz in het geheim getrouwd

Penélope Cruz is in het grootste geheim getrouwd met Javier Bardem. Het acteurskoppel trad begin deze maand in het huwelijk in de achtertuin van vrienden. Alleen familieleden en vrienden woonden de ceremonie bij, laat een woordvoerder van Cruz weten.

Cruz liep in een trouwjurk van ontwerper en goede vriend John Galliano richting het altaar. Op de Bahama's stapte ze met de 41-jarige Bardem in het huwelijksbootje. Geruchten dat de 36-jarige actrice zou trouwen gingen al maanden de ronde. Cruz werd eind vorig jaar al met een enorme ring om haar vinger gezien. De tortelduifjes hebben hun verloving echter nooit openbaar gemaakt.

Het acteurskoppel ontkende zelfs lange tijd een stel te zijn. Cruz en Bardem zijn inmiddels zo'n tweeënhalf jaar bij elkaar. De Spaanse acteurs leerden elkaar in 1992 kennen toen ze samen in de film 'Jamón, Jamón' speelden. Twee jaar geleden werden Cruz en Bardem door Woody Allen gecast voor 'Vicky Cristina Barcelona'. Voor haar bijrol als de vriendin van het personage van Bardem ontving Cruz een Oscar. Bardem had zijn Oscar al iets eerder op zak. Hij won de prestigieuze filmprijs in 2007 voor zijn bijrol in 'No Country for Old Men'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten