vrijdag 23 oktober 2009

Marriage&More organiseert 11 december '09 exclusieve bruidsshow

Marriage&More Weddingplanners organiseert in samenwerking met RC couture op
11 december 2009 om 20.00 uur een exclusieve bruidsshow

Op een bijzondere locatie presenteren wij een wervelende modeshow met unieke bruidskleding van RC couture.
Naast deze bruidsmodeshow zijn er verschillende professionals aanwezig die je kunnen helpen jullie trouwdag onvergetelijk te maken.
Gedurende de avond vinden er verschillende modeshows en presentaties plaats.
Tussendoor kun je stands bezoeken waar je o.a. gratis je haar kan laten opsteken, je kan laten opmaken,je nagels kan laten stylen, kan zien hoe een bruidsjurk in elkaar wordt gezet en kan genieten van verschillende hapjes en drankjes. Kortom, een heerlijk avondje uit.

Deelnemers zijn o.a.
* Weddingplanner
* Fotografie
* Visagie
* Live muziek
* Haarmode
* Bloemdecoraties
* Sieraden
* Nagelstyling

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen,
Carla en Annerieke

Meer infomatie over deze bruidsbeurs

donderdag 22 oktober 2009

Man doet aanzoek in Super Mario-game

Een New Yorkse gamer heeft een wel heel originele manier gevonden om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. De anoniem gebleven man bewerkte een level van een oude Mario-game en vroeg haar hiermee ten huwelijk. Het hele aanzoek nam hij stiekem op met een camera en zette het filmpje op YouTube.

"Op 15 oktober 2009, was het ons 5 jarig jubileum dus besloot ik haar ten huwelijk te vragen", scheef de New Yorker als reactie bij het filmpje. "Ze mag dan niet al te verbaasd zijn in de video, maar je zou haar daarna hebben moeten zien, ze kon niet meer stil blijven zitten."

De gamer had namelijk gebruikgemaakt van een level-editing programma genaamd Lunar Magic om een level van de klassieke game Super Mario World aan te passen. Vervolgens vroeg hij zijn vriendin of ze zin had in een potje Mario op de Super Nintendo. Hierna ging hij voor haar op de knieƫn en gaf hij haar een ring.

Weer eens wat anders dan een prins op een wit paard...

dinsdag 20 oktober 2009

Wie wil er nou niet ten huwelijk gevraagd worden met Mariah Carey aan zijn zijde?

Je bent pas een echte fan als je vriend besluit om je ten huwelijk te vragen tijdens een Mariah Careyconcert. Dit overkwam Maurie Sherman en zijn vriend. Maurie's vriend zei dat hij best met hem wilde trouwen maar, dan moest Maurie hem wel voorstellen aan Mariah Carey.

Natuurlijk wilde de diva graag meewerken. De twee werden op het podium gevraagd en Maurie vertelde dat zijn vriendje alleen wilde trouwen als hij Mariah mocht ontmoeten. En toen dat eindelijk gelukt was, kwam Maurie met een snoepring aanzetten en ging hij op zijn knieen.

Glitter
Kijk hieronder naar het filmpje van de twee gelukkigen en natuurlijk Mariah Carey in een glitterjurk en met een glas champagne in haar hand. Wie kan zich een beter huwelijksaanzoek bedenken?