vrijdag 29 januari 2010

Weddingfair Landgoed Lemferdinge

Wilt u leuke ideeën opdoen voor uw bruiloft?
Kom dan op 18 of 19 september naar de weddingfair op Landgoed Lemferdinge!

Kom naar de Weddingfair Landgoed Lemferdinge
en maak kans op een GRATIS klassieke trouwauto voor uw bruiloft!

Locatie: Landgoed Lemferdinge te Paterswolde

Datum: Zaterdag 18 september 14.00u - 20.00u
Zondag 19 september 11.00u - 17.00u

Entree: € 4.50 per persoon
(incl. welkomstdrankje)

Extra's:Bruidsmode show, dansshow, live optredens.
Voor de kinderen is er een springkussen!

Meer informatie Weddingfair Landgoed Lemferdinge

Trouwen op 10-10-'10 kan zeker in vier Achterhoekse gemeenten

Trouwen op de 'magische datum' 10 oktober 2010 (10-10-'10) kan zeker in vier Achterhoekse gemeenten.
Omdat de datum op een zondag valt is het geen gebruikelijke trouwdag. In de gemeenten Winterswijk, Aalten, Berkelland en Oude IJsselstreek kan getrouwd worden op 10 oktober 2010. In Winterswijk is het al sinds begin 2009 mogelijk om op zondag te trouwen, ongeacht de datum. Dat is ook het geval in Aalten, berkelland en Oude IJsselstreek.


Meer over trouwen op 10-10-10 in de achterhoek

Bradley Cooper en Renee Zellweger gaan trouwen

Renee Zellweger en haar hunk Bradley Cooper zouden binnenkort gaan trouwen.

Dit meldt In Touch Weekly. Het Hollywoodkoppel is al zes maanden gelukkig samen. Een bron vertelt: "Toen Bradley bij Jay Leno te gast was in New York, is hij ook bij een juwelier gespot. Hij droeg een zwarte hoed en een zonnebril om niet op te vallen."

Een van de dingen die Renee en Bradley gemeen hebben is dat hun vorige huwelijken na vier maanden stuk liepen. "Dat is een van de dingen die ze bij elkaar heeft gebracht."

donderdag 28 januari 2010

Winston en Renate trouwen deze zomer

Renate Verbaan zal in de zomer haar jawoord geven aan haar verloofde Winston Gerschtanowitz. Dat vertelde de presentatrice donderdag. Het stel is momenteel druk bezig met de voorbereidingen van het huwelijk.

Gerschtanowitz vroeg zijn vriendin in mei ten huwelijk in New York. De presentator reisde de nietsvermoedende Renate achterna en ging op Times Square op zijn knieën.

"We trouwen in Nederland", vertelt de presentatrice geheimzinnig, die verder niet al te veel details wil prijsgeven. "Wij zijn heel veel aan het regelen en dat gaat hartstikke goed."


Verbaan en Gerschtanowitz zijn al bijna elf jaar samen, na een koppelactie van een wederzijdse vriendin. In augustus 2008 beviel Renate van hun eerste kindje, Julian.

Trouwen? Of toch maar niet...

Voor velen is in het huwelijksbootje stappen toch wel een heel grote stap. Zou het niet handig zijn als je even kon 'proefdraaien'? In het kader van Valentijnsdag kun je zaterdag 13 februari in Carlton Oasis in Spijkenisse trouwen voor één dag.

Trouwjurk, trouwringen, trouwkostuum, bruiloftmuziek en bruidsboeket hoef je niet te regelen, alles ligt voor je klaar. Er kan getrouwd worden in de Love Chapel (ouder dan 18, man met man, vrouw met vrouw) tussen 14.00 en 17.00 uur. Natuurlijk mag je de gouden plastic trouwringen met fonkelende edelstenen mee naar huis nemen. Van de spetterende miniceremonie - onder de rozenboog vol bloemetjes - wordt een trouwfoto gemaakt. Zo is er toch een blijvende herinnering.

Ook wordt er gezorgd voor tissues voor de familie en vrienden die het niet droog houden... Kosten voor dit huwelijk bedragen 25 euro per liefdespaar. Wel even reserveren van tevoren.

Bericht van Hanna Wedding & Events "Trouwkriebels 2010"

De leukste trouwideeën vind je op Trouwkriebels 2010

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari 2010 is Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht, hét domein voor honderden aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar de leukste ideeën voor hun bruiloft. Trouwkriebels 2010 is de hipste trouwbeurs in de regio, georganiseerd door Hanna Weddings & Events en Partycentrum De Lockhorst. Hip! Weddingdesign verzorgt mede de wervelende bruidsshow.

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan mag je deze beurs niet missen!
Je vind er volop leuke en exclusieve ideeën en professionele bedrijven in trouwvervoer, bruidstaarten, bloemen, fotografie, video, uitnodigingen, bruidsmode, kinderbruidsmode, stijlvolle herenmode, ringen, accessoires, haar en make up, entertainment en weddingplanning. In de spetterende modeshow kun je de laatste bruidsmode trends op de catwalk bewonderen en inspiratie opdoen voor jullie droom outfit.

Als beursbezoeker profiteer je ook van leuke beursaanbiedingen en maak je kans op een leuk prijzenpakket!
We zien je graag op 19 of 20 februari!
Neem gezellig je aanstaande familie en of ouders en vrienden mee.

Tijden:
Vrijdag 19 februari van 19:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag 20 februari van 10:00 uur tot 17:00 uur

Locatie:
Partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1 te Sliedrecht

Kaarten á 10 euro zijn online te bestellen Partycentrum de Lockhorst of www.hannaweddings.nl

woensdag 27 januari 2010

Alicia Keys gaat trouwen

Muziekproducer Swizz Beatz is afgelopen zondag op zijn knieën gegaan voor zangeres Alicia Keys.

Dit vertelt een bron aan Showbizspy. Swizz Beatz vroeg Alicia ten huwelijk op een romantisch strand in Hawaï. Hij ligt momenteel nog in scheiding, dus het huwelijk laat nog even op zich wachten.

"Alicia is in de wolken", vertelt de bron. "Swizz Beatz is haar grote inspiratiebron. Als hij bij haar in de buurt is, schrijft ze de mooiste nummers."

dinsdag 26 januari 2010

Prins Carlos gaat in Brussel trouwen

Prins Carlos, de oudste zoon van prinses Irene en prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme, gaat later dit jaar trouwen in Brussel. Dat vertelt hij in het nieuwste nummer van het tijdschrift Royalty. Carlos treedt in het huwelijk met Annemarie Gualthérie van Weezel, die werkt als parlementair redacteur voor de NOS in Den Haag.

Prins Carlos zegt in Royalty: „Er is gekozen voor Brussel, omdat het de stad is waar onze liefde in alle stilte en rust opbloeide, toen Annemarie er werkte als correspondent voor de NOS en ik als adviseur op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast wonen de ouders van Annemarie in Brussel en is het een centrale en goed te bereiken plek waar al onze – buitenlandse – vrienden en familie naartoe kunnen komen".

Carlos, die woensdag 40 jaar wordt, heeft Annemarie (32) ten huweljk gevraagd tijdens een picknick aan de vijver van Paleis Het Loo. Hij heeft daar dierbare herinneringen aan omdat hij er als klein jongetje vaak kwam. Carlos en Annemarie zijn nu ongeveer drieënhalf jaar bij elkaar. Het is nog niet bekend op welke dag het huwelijk plaatsvindt.

maandag 25 januari 2010

Jan Jaap van der Wal gaat trouwen met zijn Eva

Cabaretier Jan Jaap van der Wal stapt binnenkort in het huwelijksbootje met zijn vriendin Eva Duijvestein. Dit heeft Duijvestein maandag verteld in een radioprogramma van de zender FunX.

Het stel is sinds 2006 bij elkaar. Duijvestein, als actrice onder meer bekend van de televisieserie 'Meiden van de Wit' en de film 'Simon' laat weten dat ze op 28 juni 2009 door de cabaretier ten huwelijk is gevraagd met een diamanten gouden ring.
“Ik heb een soort rust gevonden en ik heb ook echt het gevoel dat hij bij mij hoort”, aldus de actrice in een interview in 2007.

Wanneer het stel gaat trouwen hield de actrice geheim.

Bijzondere trouwplannen in de familie Iglesias.

Julio Iglesias Junior, de inmiddels 36-jarige zoon van de gelijknamige Spaanse zanger en broer van Enrique, gaat trouwen met het Vlaamse topmodel Charisse Verhaert (27).

Julio verraste de uit Antwerpen afkomstige Charisse met een huwelijksaanzoek in Miami. De twee maakten het mooie nieuws bekend met een interview in het Spaanse magazine Hola!.

De twee vormen al zes jaar een koppel. Ze leerden mekaar kennen toen Charisse als model in de Verenigde Staten werkte voor Ford Models.

Gratis trouwen in Neerijnen iets minder exclusief

Het gratis trouwen is in de gemeente Neerijnen een iets minder luxueuze aangelegenheid geworden. Dit hebben burgemeester en wethouders besloten.
Wie een huwelijk wilde sluiten en niet bereid was daarvoor in de buidel te tasten, kon altijd terecht in de raadzaal van het kasteel waar de gemeente zit. Die plek is nu verruild voor de kamer van B en W.
Meer over trouwen in Neerijnen