dinsdag 26 januari 2010

Prins Carlos gaat in Brussel trouwen

Prins Carlos, de oudste zoon van prinses Irene en prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme, gaat later dit jaar trouwen in Brussel. Dat vertelt hij in het nieuwste nummer van het tijdschrift Royalty. Carlos treedt in het huwelijk met Annemarie Gualthérie van Weezel, die werkt als parlementair redacteur voor de NOS in Den Haag.

Prins Carlos zegt in Royalty: „Er is gekozen voor Brussel, omdat het de stad is waar onze liefde in alle stilte en rust opbloeide, toen Annemarie er werkte als correspondent voor de NOS en ik als adviseur op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast wonen de ouders van Annemarie in Brussel en is het een centrale en goed te bereiken plek waar al onze – buitenlandse – vrienden en familie naartoe kunnen komen".

Carlos, die woensdag 40 jaar wordt, heeft Annemarie (32) ten huweljk gevraagd tijdens een picknick aan de vijver van Paleis Het Loo. Hij heeft daar dierbare herinneringen aan omdat hij er als klein jongetje vaak kwam. Carlos en Annemarie zijn nu ongeveer drieënhalf jaar bij elkaar. Het is nog niet bekend op welke dag het huwelijk plaatsvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten