donderdag 11 februari 2010

X Factor winnares Sharon Kips gaat trouwen

X Factor winnares Sharon Kips stapt 13 februari 2010 in het huwelijksbootje met haar vriend Gilbert.

Dit schrijft de zangeres op haar speciale huwelijkswebsite. Het stel geeft in de Maranatha Kerk te Amsterdam elkaar het jawoord. Sharon zal op 27 februari ook in Indonesië trouwen.

Sharon won in 2007 X Factor. Haar eerste single Heartbreak away werd een hit. Maar haar debuutalbum 10 was geen groot succes.

Kleuters trouwen in Arnhems stadhuis

Het jongste bruidspaar ooit dat zijn huwelijk liet voltrekken in de Arnhemse trouwzaal. Enkele kleuters van groep 1 en 2 van de Eldense basisschool De Troubadour trouwden 10 februari. Deze huwelijksvoltrekkingen vonden plaats in het kader van het project 'Trouwen, trouwen, strikjes op je mouwen'.

Meer over de kleuters die in Arnhem trouwden

woensdag 10 februari 2010

Roelvink aast op Ben Cramer als trouwambtenaar

Dries Roelvink hoopt dat Ben Cramer hem wil trouwen. De zanger maakte woensdag bekend dat hij 8 september in het huwelijk treedt met zijn vriendin Honoria. Roelvink is naar eigen zeggen gaan zingen door zijn grote voorbeeld Cramer.


"Mijn aanstaande was twee weken geleden getuige bij het huwelijk van haar vriendin. Ik kon niet mee, want ik moest optreden in Oostenrijk", legt de zanger uit. "Ze was helemaal vol van de bruiloft en begon mij voorzetjes te geven. De volgende dag gingen we uit eten en ben ik op de knieën gegaan."

Roelvink vroeg zijn vriendin ten huwelijk in restaurant La Brochette in het Amsterdamse stadsdeel Zuideramstel, waar hij haar ook leerde kennen. "Ze moest eerst lachen, want ze dacht dat het een grap was. Toen begon ze te huilen, maar dat waren tranen van geluk. Ze zei ja", vertelt Roelvink over het aanzoek. In datzelfde restaurant wil de zanger het trouwfeest geven.

Voor de ceremonie heeft Dries twee hotels op het oog in de hoofdstad. "En ik wil mijn collega en vriend Ben Cramer vragen of hij voor een keer ambtenaar wil zijn", doet Roelvink tegenover Novum Nieuws uit de doeken. "Door hem ben ik gaan zingen. En we hebben samen ooit een duet opgenomen."

Dries Roelvink gaat trouwen

Dries Roelvink gaat trouwen. Hij stapt op 8 september in het huwelijksbootje met Honoria.

“Ik ben dolgelukkig", twittert de hoogblonde volkszanger.

In juni 2009 scheidde Dries van Luciënne, met wie hij twee kinderen heeft. Twee maanden later maakte hij zijn relatie met Honoria, manager bij Oger, bekend.

Kiefer Sutherland wil vriendin ten huwelijk vragen

'24' acteur Kiefer Sutherland (43) is van plan zijn vriendin ten huwelijk te vragen. De man is al twee jaar samen met Siobhan Bonnouvrier.

Hoewel Sutherland al twee keer gescheiden is en zei geen zin te hebben om nog een keer te trouwen, is hij nu toch van mening veranderd. De acteur zou immers al verschillende keren gespot zijn in juwelierszaken. Volgens een bron is Sutherland obsessief op zoek naar de perfecte trouwring. "Hij is al een hele tijd op zoek. Hij wil Siobhan ten huwelijk vragen met Valentijn", aldus de bron.

Dat de acteur tot over zijn oren verliefd is, hebben de producers van de serie '24' al mogen ontdekken. Sutherland heeft hen immers proberen te overtuigen om de opnames in New York te maken, in plaats van in de West Coast. "Hij zou het niet zien zitten zo ver van Siobhan te zijn".

dinsdag 9 februari 2010

Nederlandse bruid-to-be is controlfreak

Hoe langer de bruiloftvoorbereiding, hoe meer stress en kosten.

Valentijnsdag is dé gelegenheid om je geliefde op een hele romantische wijze ten huwelijk te vragen. Maar wat staat je daarna te wachten?

De huwelijksvoorbereidingen gaan niet alleen over rozengeur en maneschijn, zo blijkt uit een trouwonderzoek van Marktplaats.nl. De Nederlandse bruid-to-be blijkt een controlfreak te zijn.

Perfecte bruiloft
Maar liefst 94 procent van de respondenten geeft aan de bruiloft (bijna) geheel zelf te regelen. Een derde van de verloofden kiest hiervoor, omdat ze zelf het beste weten hoe hun perfecte bruiloft er uit ziet.
Niet alleen de organisatie, maar ook de uitvoering wordt zelf gedaan. Zo ontwerpt ruim 55 procent van de respondenten zelf de uitnodiging.

Hulp
Alleen het hoogstnoodzakelijke wordt aan een professional toevertrouwd.
De top 3 van uitbestedingen ziet er als volgt uit:
1. Kapper (77 procent)
2. Fotograaf (72 procent)
3. Bloemist (66 procent)

Ergeren
Hoewel de vrouwen het liefst zelf de touwtjes in handen hebben, geeft bijna 60 procent aan dat de stress minder wordt als ze hulp krijgen bij de voorbereidingen.
Ruim 20 procent klopt hiervoor liever niet bij familie en vrienden aan, omdat hun hulp tot onderlinge ergernissen leidt.

Meer stress
Bijna 23 procent van de vrouwen regelt haar bruiloft binnen een paar weken. Ruim 70 procent van deze vrouwen geeft aan dat de voorbereidingen geen stress veroorzaken.
Van de vrouwen die een half jaar of zelfs langer dan een jaar hun bruiloft plannen, zegt meer dan de helft deze periode als stressvol te ervaren.
Misschien is het een idee voor de vrouwen die het te stressvol vinden een weddingplanner in te huren... Dit bespaart veel stress en ook geld!

Voordeel
Een snelle voorbereiding voorkomt niet alleen stress, het biedt ook een financieel voordeel: bijna 50 procent van de respondenten die minder dan 5000 euro aan hun bruiloft hebben besteed, had het bruiloftfeest binnen enkele weken geregeld.
Bijna 65 procent van de bruiloften die meer dan 20.000 euro kosten, hadden daarentegen een jaar voorbereiding nodig.

Bruidsboutique MariAnna presenteert: HUISSHOW op 20 februari 2010.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u gedurende de gehele dag de nieuwe bruidscollectie 2010 bewonderen.

Tevens is het mogelijk dat Uw droomjurk door één van onze mannequins wordt geshowd. Alle topmerken zijn aanwezig!

ENTREE GRATIS!

Meer over huisshow Bruidsboutique MariAnna

maandag 8 februari 2010

Gaat Sacha Baron Cohen 26 februari trouwen??

Sacha Baron Cohen en zijn vriendin Isla Fischer hebben hun vrienden aangeschreven met de vraag 26 februari vrij te houden. Verwacht wordt dat de 38-jarige 'Borat/Bruno' en zijn 34-jarige vriendin, die al acht jaar samen zijn en een dochter van twee hebben, Olive, die dag zullen trouwen. Ze hebben verscheidene zalen in Engeland geboekt in een poging de precieze lokatie geheim te houden. Dat meldt The Mail On Sunday.


De datum valt samen met het joodse Purim-feest, een jaarlijks feest dat de opstanding van de inwoners van Babylonië tegen de Perzen in de zesde eeuw herdenkt. De Australische Isla Fisher heeft zich tot het jodendom bekeerd zodat ze met Sacha zou kunnen trouwen.

Beverly Hills 90210'-ster Ian Ziering gaat opnieuw trouwen

De Amerikaanse acteur Ian Ziering gaat trouwen met zijn vriendin Erin Kristine Ludwig. Dat heeft de blonde krullenbol uit Beverly Hills 90210 bekendgemaakt op zijn Facebook-pagina.

De twee vormen al een jaar een koppel. Zij is verpleegster. Het huwelijk zou in de lente van dit jaar doorgaan.

Voor Ziering, die in Beverly Hills 90210 de rol van Steve Sanders voor zijn rekening nam, scheidde acht jaar geleden van model en actrice Nikki Schieler.

Melrose Place-acteur Andrew Shue getrouwd

Oud Melrose Place-acteur Andrew Shue is 7 februari in het huwelijksbootje gestapt.

Andrew en zijn verloofde, presentatrice Amy Robach, gaven elkaar het ja-woord in New York, meldt Us Magazine.
Het paar is sinds april vorig jaar bij elkaar en verloofde zich in september. Het is voor beiden de tweede keer dat ze iemand eeuwige trouw beloven.

Westlife-zanger Bryan McFadden trouwt Delta Goodrem na WK

Westlife-zanger Bryan McFadden zal dit jaar gaan trouwen met collega-muzikant Delta Goodrem. Maar de bruiloft moet wel plaatsvinden ná het WK voetbal.

Bryan, die eerder was getrouwd met televisiepersoonlijkheid Kerry Katona, vroeg zijn nieuwe liefde Delta al in 2007 ten huwelijk.
Er gingen al twee keer geruchten dat het huwelijk zou gaan plaatsvinden, maar elke keer werd de boel uitgesteld omdat de muzikanten het te druk hadden.

Dit jaar zal dat anders worden, zo beweert Bryan volgens Daily Mail. Hij en Delta zullen absoluut in 2010 man en vrouw worden, míts het huwelijk niet tijdens het WK voetbal zal plaats vinden. Gelukkig voor de zanger is zijn aanstaande ook voetbalfan...

Weddingbubbels 14 februari 2010

Het is weer tijd voor de enige echte en de leukste trouwbeurs van Almere en omstreken....!!!
Speciaal voor alle verliefde & trouwlustige stelletjes wordt er op Valentijnsdag 14 februari 2010 een Bruidsbeurs genaamd "WEDDINGBUBBELS" georganiseerd.

Trouwbeurs Weddingubbels is net even anders is dan de traditionele trouwbeurzen. Toekomstige bruidsparen, familie en vrienden kunnen tijdens deze bijzondere en sfeervolle trouwbeurs met verschillende thema's en stijlen, kennismaken met diverse bedrijven op het gebied van trouwen. Allen hebben nét weer iets anders, of iets unieks.

De beurs is voor iedereen toegankelijk met GRATIS entree, GRATIS welkomstdrankje en GRATIS parkeren.

Meer informatie over Weddingbubbels