woensdag 24 maart 2010

Yolanthe en Wesley Sneijder trouwen in Toscane

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn al hun vrienden en kennissen Save the Date-berichtjes aan het sturen. Omdat het geheim daarmee moeilijk te bewaren wordt, maken de twee nu de huwelijksdatum bekend.

„Het wordt het derde weekend van juli. En we geven elkaar het jawoord op een superromantische plaats in Toscane”, vertelt de aanstaande bruid.
Dat is vlak na het WK in Zuid-Afrika en een week nadat Charlotte Zenden en voetballer John Heitinga gaan trouwen. Wesley en Yolanthe zijn al op een castillo gaan kijken en als de weddingplanners, onder wie Patrick Kluiverts echtgenote Rossana Lima, de zaken hebben geregeld zullen ze meer details bekendmaken.

In het Weekblad PrivĂ© staan deze week exclusieve foto’s van de supriseparty die Wesley voor de 25e verjaardag van Yolanthe organiseerde. Hij ontvoerde zijn aanstaande naar de partyboot van de Supperclub.

Eerder had hij haar in het Amstel Hotel een schitterende witte creatie van Versace cadeau gedaan. Yolanthe dacht dat ze samen met Wesley naar een door hem afgehuurde strandtent in Zandvoort zou gaan. Maar op de partyboot wachtten al haar vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten