donderdag 30 juli 2009

Trouwen op 09-09-09 in Woerden erg populair.

Wie graag in zijn trouwdatum drie negens wil hebben, moet er snel bij zijn.
Trouwen op 9 september van dit jaar is erg populair. Ondanks dat de trouwdatum op een woensdag valt, is het in De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater en Woerden nu al dringen om nog een plek te kunnen bemachtigen.

Normaal gesproken is woensdag een rustige dag voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. ,,Wij hebben op woensdag zelfs bijna nooit huwelijken,’’ zegt een woordvoerster van Montfoort. ,,Heel opvallend dan ook dat we er nu al vier hebben staan.’’

In De Ronde Venen is trouwen op 9 september niet meer mogelijk als het aanstaande bruidspaar nu nog de afspraak moet maken. ,,Nee, dat zit er niet meer in,’’ stelt een woordvoerster. ,,We zitten dan al helemaal vol.’’ Vijf bruidsparen zijn van plan die dag te trouwen.

,,Ieder uur kan iemand trouwen, dus we hebben hier nog wel plaats,’’ zegt een woordvoerder over de situatie in Oudewater. Om elf uur, half twee en half drie staan tot dusver huwelijken gepland.

Woerden ten slotte biedt tot dusver al plaats aan vier paren. Daarmee is nog wel plek voor een nieuw bruidspaar. Maar ook hier is het druk. ,,Vergelijkbaar met een vrijdag,’’ weet de woordvoerder. Doorgaans is dat de populairste trouwdag. ,,Op woensdag trouwen normaal gesproken alleen kleuterjuffen. Dat is makkelijk omdat de kinderen dan toch al een vrije middag hebben.’’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten