zondag 19 september 2010

17 oktober Trouwbeurs op kasteel Doorwerth

Voor de vijfde keer wordt een trouwbeurs georganiseerd in samenwerking met de beste regionale bedrijven uit de trouwbranche.

Geopend van 11.00 - 17.00 uur. Prijs 7,50 euro.

De trouwbeurs is hét evenement voor aanstaande bruidsparen om zich te oriënteren op alles wat met de "grote dag" te maken heeft. Ongeveer achttien bedrijven uit de omgeving van Arnhem op het gebied van mode, juwelen, bloemen, fotografie, drukwerk, cadeaus, bruidstaarten, entertainment, bruidsvervoer, schoonheidsverzorging etc. presenteren zich en geven achtergrondinformatie die alleen vakmensen met u kunnen delen.

Bij binnenkomst worden de gasten verwelkomd met een glas champagne. Op drie momenten start er een wervelende bruidsmodeshow. Veel bedrijven hebben één of meerdere beursaanbiedingen. Tijdens de beurs kan men zich laten informeren over een huwelijksvoltrekking in de bijzondere sfeer van Kasteel Doorwerth. In de stijlvolle Ridderzaal, de intieme Torenkamer en de moderne Jac. P. Thijssezaal zullen ambtenaren van de Burgerlijke stand van Renkum aanwezig zijn om uitleg te geven over alle mogelijkheden.

Meer informatie bij Bilderberg restaurant Kasteel Doorwerth, (026) 3333420.

Locatie: Kasteel Doorwerth, Fonteinallee 2 in Doorwerth.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten