dinsdag 21 juli 2009

Geef met Wedding-Balloons je trouwdag net even iets extra’s

De Wedding Balloon is een onvergetelijke ervaring op de mooiste dag van je leven! De speciaal voor het huwelijk ontworpen afbeelding is uniek en alleen bij Wedding Balloons verkrijgbaar.

De Wedding Balloon is een prachtig en veilig alternatief voor vuurwerk. Het mooiste is om de Wedding-Balloon s’avonds op te laten, iedereen zal versteld staan van deze magische ervaring. Je kunt ook een persoonlijke boodschap meegeven aan de Wedding Balloon, je kunt deze beschrijven met een stift.

Wedding Balloons zijn gemaakt van niet-ontvlambaar rijstpapier. De brander bestaat uit laagjes karton met zeer dunne laagjes paraffine, wat eventueel druipen voorkomt. Dit alles zorgt ervoor dat de Wedding-Balloons veilig kunnen worden opgelaten op je Bruiloft. Deze Wedding-Balloons zijn 100% Biologisch Afbreekbaar, 100% Brandveilig en als je je aan de gebruikshandleiding houdt, geven zij 100% Vlieggarantie!

Ook leuk zijn de Waterlelies en Candle Bags deze zorgen voor een magische sfeer op je Bruiloft!

Leuk bijv. om je Feest s’avonds sprookjesachtige sfeer te geven met de Waterlelies en Candle Bags en spectaculair af te sluiten met het oplaten van Wedding-Balloons !!

Kijk voor meer info op de website www.wedding-balloons.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten