dinsdag 25 mei 2010

Trouwen kan zelfs onder water op Sint Maarten

Op St. Maarten is het niet moeilijk verliefd te worden en te blijven. Het zonnige Caribische eiland, met zijn romantische zonsondergangen en parelwitte stranden, is bij uitstek de plek voor het voltrekken van je droomhuwelijk en het maken van een huwelijksreis. Trouwen kan er tegenwoordig zelfs onder water.


Wat is er nou mooier dan elkaar het ja-woord geven met blote voeten in het witte zand? Op St. Maarten zijn aanstaande bruidsparen verzekerd van een onvergetelijke huwelijksdag.


Trouwen op St. Maarten wordt steeds populairder en inmiddels zijn er diverse wedding planners (Kijk op de websites hiernaast www.TrouweninNederland.nl enz.) – zowel in Nederland als ter plaatse- die verliefde stellen kunnen helpen met het organiseren van deze bijzondere dag. Zij helpen tot in de puntjes met alle details, van de administratieve handelingen tot en met de corsages, bruidstaart en fotograaf.


Trouwpakketten
Veel hotels op St. Maarten hebben de ontwikkeling opgepikt en bieden complete trouwpakketten aan hun gasten: variërend van catering van het feest tot romantische suites, intieme diners bij kaarslicht op het strand, honeymoonduiken en dagtrips naar naburige eilandjes.

Nat pak
Voor stellen die niet bang zijn voor een nat pak, is het nu ook mogelijk om onder water een trouwceremonie te houden, al dan niet in bruidskleding, en compleet met speciale trouwringen, het OK signaal als ja-woord en de huwelijksgeloften op schrijfbordjes. Eén van de mooiste plekken om dat op deze manier te doen is de Fish Bowl. Wanneer je daar zwemt, ontstaan duizenden bubbeltjes die bruisen als champagne.


Burgerlijke stand
Deze unieke onderwater-ceremonie bezegelt het huwelijk, maar er dient nog wel een officiële huwelijksvoltrekking plaats te vinden voor de burgerlijke stand. Dat kan natuurlijk ook op St. Maarten. Verder hebben bruid en bruidegom een duikcertificaat nodig. En dat kunnen ze vanzelfsprekend eerst samen op St. Maarten halen.


Documenten
Voor een huwelijk op St. Maarten zijn vanzelfsprekend de gebruikelijke administratieve handelingen en officiële documenten nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten