donderdag 16 juli 2009

Matthew McConaughey stapt in het huwelijksbootje

Een tijdje geleden verklaarde Matthew McConaughey nog dat hij niet in het huwelijk geloofde, maar blijkbaar is hij is toch niet zo standvastig als het lijkt. De 39-jarige acteur gaat trouwen met zijn vriendin Camila Alves, die in verwachting is van hun tweede kindje.

De Wedding Planner-acteur is al twee jaar gelukkig met zijn 27-jarige vriendin, maar heeft zelf nooit de behoefte gehad om te trouwen. Zijn Braziliaanse vriendin dacht daar anders over en wil graag getrouwd zijn voor hun tweede kindje ter wereld komt. Matthew en Camila hebben al een éénjarige zoon, Levi.

Volgens een hele goede vriend van het aanstaande bruidspaar, is McConaughey nu meer dan bereid om te trouwen met zijn grote liefde. "Hij vind dat het tijd is om voorgoed zijn vrijgezellenbestaan achter zich te laten. Door het krijgen van zijn eerste zoontje, zijn Matthew's prioriteiten verandert." Hoogstwaarschijnlijk stappen Matthew en Camila dit jaar nog in het huwelijksbootje, want hun tweede kindje wordt in januari verwacht.

2 opmerkingen: