woensdag 19 mei 2010

John Heitinga en Charlotte Sophie getrouwd

John Heitinga is voor de Nederlandse wet getrouwd, dat vertelt kersverse echtgenote Charlotte Sophie aan RTL Boulevard. Op 15 juli viert het echtpaar hun huwelijksfeest op Ibiza.

Om deze zomer het grote huwelijksfeest op Ibiza mogelijk te maken, zijn John en Charlotte al getrouwd. Het was een kleine plechtigheid in Maastricht. Charlotte vertelt: “In Maastricht in een achtertuin hebben we onze handtekeningen gezet. We hebben de trouwringen al even om gehad, maar die gaan nu weer af.”


Op 14, 15 en 16 juli viert het echtpaar het huwelijk groots en goed. Charlotte: “Vandaag was een voorproefje, we hebben superveel zin om er op Ibiza tegenaan te gaan.” De gasten zijn uitgenodigd voor een 3-daags feest. Op de eerste dag worden de bruiloftgasten onthaald met een gezellige ontvangst, op de tweede dag wordt er getrouwd en op de laatste dag is er een afscheidslunch.


Dat het huwelijk drie dagen duurt, vindt Charlotte niet meer dan logisch: “Het dat al die mensen komen en dat we ze dan gelijk weer wegsturen. We willen ze een beetje laten genieten van de sfeer en alles.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten