maandag 21 december 2009

De Gay Bride een bruidsbeurs speciaal voor homoseksuelen

Nederland, het eerste land ter wereld waar het huwelijk (op 1 april 2001) ook voor lesbische en homoparen werd opengesteld, heeft op 14 februari 2010 opnieuw een primeur: de Gay Bride, een bruidsbeurs, speciaal voor homoseksuelen die het voornemen hebben te gaan trouwen.

De Gay Bride wordt gehouden in de Westergasfabriek in Amsterdam. Henk Krol, voorvechter van de openstelling van het huwelijk, hoofdredacteur van de Gay Krant en bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, heeft die dag toestemming van de gemeente Amsterdam om in de Westergasfabriek huwelijken te voltrekken. Trouwlustige stellen kunnen zich opgeven voor deze wel heel bijzondere kans/gelegenheid. Mail aan info@organisatiebureaudewit.nl

Op 13 februari, de dag voorafgaand aan de Gay Bride, zal een VIP-party plaatsvinden op dezelfde locatie. Hiervoor worden alle lesbische en homoparen uitgenodigd die de afgelopen jaren in Nederland en België gebruik hebben gemaakt van het opengestelde huwelijk. Zij kunnen zich gratis toegang verschaffen voor de party door in hun trouwkostuum met trouwboekje te verschijnen.

De beurs zelf op zondag 14 februari is natuurlijk voor iedereen toegankelijk. Aanvang:11.00 uur tot 17.00 uur, toegang bedraagt 10 euro.

1 opmerking:

 1. Een unieke ervaring...

  Mmm... met de chocoladefontein van di Chocolo weet u zeker dat u een hoogtepunt heeft waar nog lang over nagepraat wordt. De verrassing waar uw gasten zich uitstekend mee vermaken, een ingrediënt voor een sfeervol feest. Het ziet er niet alleen spectaculair uit, maar in combinatie met vers fruit of andere lichtzoete zaligheden ook ronduit heerlijk! Dip maar eens een verse aardbei in die superlekkere Belgische chocola en maak er een echte ChocoBomba van.

  Bij een goed feest hoort lekker eten.

  Tijdens iedere feestelijke gelegenheid biedt di Chocolo een uniek en origineel concept, de mobiele ChocoExpress kan zowel binnen als buiten staan en is geheel verzorgd. Event, feest, jubileum, opening, congres, bruiloft, beurs, verjaardag, kerstborrel, receptie of dessert na een diner, de chocoladefontein is altijd een groot succes.

  Wij verzorgen een unieke ervaring met onze chocolade fonteinen. Wij plannen alles samen met u tot in de kleinste details van de keuze dips tot uw eigen bedrijfsnaam en logo op servetten.

  Als u een themafeest wilt organiseren dan zorgen wij dat onze opstelling perfect past bij de sfeer en de aankleding.
  Ook voor de kinderfeesten hebben wij een kleurrijke en gezellige aankleding.

  Geen feest is voor ons te klein of te groot, wij kunnen namelijk zowel grote als medium fonteinen leveren. Voor een kinderparty maar ook probleemloos voor grote feesten met honderden, ja zelfs duizenden gasten!

  Om uw feest net iets extra’s te geven biedt ‘di Chocolo’

  De grootste chocolade fontein van Nederland !!!

  Trakteer uw gasten op de lekkerste dips van di Chocolo.

  Kijk eens op www.dichocolo.nl voor alle mogelijkheden of bel 06 – 55890547 als u speciale wensen hebt.

  Ciao!

  Met vriendelijke groet,

  Corné Ruijtenberg
  di Chocolo
  E info@dichocolo.nl
  W www.dichocolo.nl

  BeantwoordenVerwijderen